25 Eylül 2018 Salı

Ufak Tefek Cinayetler Dizisinde 2 Yeni Karakter: Emre Çelen - Kerim Adil Sağlam


Ufak Tefek Cinayetler dizisi yeni sezon yayınına 18 Eylül 2018'de, 33. bölümüyle başladı. Bu bölümde diziye 2 yeni erkek karakter dahil oldu. Emre Çelen (Ushan Çakır) ve Kerim Adil Sağlam (Osman Sonant).


Kerim Adil Sağlam devasa bir et şirketinin sahibi olan karanlık bir adam. Dizinin 33. bölümünde onun üniversite yıllarında Taylan'la aynı basketbol takımında oynadığını öğrendik. Taylan da, Pelin de ondan hoşlanmıyorlar. Çünkü o yıllarda oynadıkları bir maçtan sonra, inatla kendisine hiç pas vermeyen Taylan'ı çok fena dövmüş. Gençlik yıllarında çok sinirli, çok fevri bir insanmış. Şimdi de çevresinde acımasız biri olarak tanınıyor.

Kerim, Aslıhan Gürbüz tarafından canlandırılan Merve Aksak karakterinin eski sevgilisi aynı zamanda. Fakat anladığım kadarıyla bunu kimse bilmiyor. O yıllarda Kerim'in babası iflas etmiş. Serhan Aksak ile tanışan Merve de, Serhan'ın durumu onun gelecek planlarına daha uygun olduğu için Kerim'den ayrılmış. Sanırım o zamanlar Merve de Kerim'i seviyormuş. Onun kendisinden bu şekilde ayrılması Kerim'i çok üzmüş.


Emre, Başkomiser Kemal'e göre, yılan tabiatlı bir adam. O da Taylan ve Pelin'in üniversiteden arkadaşı. Ve Kerim gibi o da Taylan'la aynı basketbol takımında oynamış. Taylan'la Emre yakın arkadaş oldukları halde, evlendikten sonra karısı Taylan ve Pelin'le görüşmelerini istemediğinden  dizinin daha önceki bölümlerinde hiç sözü geçmedi. Fakat yakınlarda eşinden olaylı bir şekilde boşanmış ve ondan sonra da nişanlısıyla beraber Sarmaşık'a yerleşmeye karar vermiş. Nişanlısı daha önce Mehmet'in sevgilisi olan Burcu üstelik. Arzu Burcu ile olan ilişkisini öğrenince Mehmet'ten boşanmış, birçok olaydan sonra ikisi yeniden evlenmişlerdi.

Ufak Tefek Cinayetler 33. bölüm sırasında Merve, Sarmaşık'a dönüşü şerefine bir parti verdi. Emre ve Burcu da davetliydiler. Taylan partide Emre'yi de göreceği için çok mutluydu. Pelin ise bu durumdan hiç hoşlanmamıştı. Karşılaştıkları zaman da gayet soğuk davrandı.

Bu akşam, 25 Eylül 2018'de yayınlanacak olan 34. bölümde Emre Çelen ve Kerim Adil Sağlam hakkında daha çok şey öğreneceğiz sanırım. 33. bölümde, Pelin'in bir doğum günü partisinin olaylı geçtiğini anladık. Onlar da partide idiler. Belki yeni bölümde bu konuda da bir şeyler öğreniriz. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder