9 Kasım 2016 Çarşamba

Oriflame The One BB Krem (Spf 30)



Konuya BB krem nedir sorusunun cevabıyla girmek istiyorum sayın ziyaretçiler; kendisi cildi görünüm itibarıyla onaran, hafif kusurları kapatarak daha düzgün ve pürüzsüz görünmesini sağlayan, cilt tonundaki düzensizlikleri gideren bir krem çeşididir. BB ifadesinin açılımı bazen blemish balm, bazen de beauty balm olarak geçer. Bunların birincisi, blemish isim olarak leke, kusur, hata, fiil olarak da bozmak, lekelemek, güzelliğini bozmak anlamına geldiğine göre leke kremi veya işte, güzelliğe gölge düşüren cilt kusurlarını gizleyen krem...gibi düşünülebilir.  İkincisi ise güzellik kremi  anlamına geliyor. Ve şimdi de konumuza gelelim; konumuz Oriflame The One BB krem.









Bu 8 etkili BB krem spf 30 özelliğine de sahip. Söz konusu etkilerin neler olduğuna da değinelim mi? Peki, işte Oriflame The One BB Cream hangi özellikleriyle tercih ediliyor sorusunun 8 cevabı:



* Cildi nemlendirir.



* Pürüzsüzleştirici etki yapar.



* Cildi güneş ışınlarının zararlı etkilerinden korur.



* Cilt kusurlarını belirsizleştirir, kapatır. (Hafif seviyedeki kusurlardaki etkisi daha güçlüdür doğal olarak.



* Daha aydınlık bir görünüm verir.



*Cildin saha düzgün görünmesini sağlar.



* Yağ içermez.



* Cilt gözeneklerini tıkamaz.



Fair, light ve medium olmak üzere 3 farklı tonu olan Oriflame The One BB krem ağırlık duygusu vermeyen yumuşak dokusuyla cildin taze, genç ve doğal görünmesini sağlıyor. Denemekte fayda var, değil mi?




Oriflame dolgunlaştırıcı dudak balmı için tıklayın





Oriflame 5 in 1 wonder lash waterproof mascara için tıklayın


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder