6 Kasım 2016 Pazar

Oriflame'den Dolgunlaştırıcı Dudak Balmı













İnce dudaklar bazı kadınlar için önemli bir sorundur. Allah başka keder vermesin diycem ama haklısınız da, şöyle kalınca, kıvrımlı dudaklar insanın yüzüne daha çekici, daha güzel bir hava katıyor. Bu konuda neler yapılabilir peki acaba? Bildiğim kadarını hemen sıralıyorum:



* Dudak estetiği yaptırılır.

* Dudakları dolgun gösterecek şekilde makyaj yapılır.

* Oriflame The One Lip Spa Plunging Lip Balm veya daha Türkçe bir ifadeyle Oriflame The One Lip Spa Dolgunlaştırıcı Dudak Balmı kullanılır.





İlk 2 alternatif hakkında bilgi edinmek isteyenlere yazının sonunda link vereceğim. Şimdi esas konumuza bakalım; yani 3 numaralı alternatife. Satışlarını 60'dan fazla ülkedeki, sayıları şimdilik 4 milyona yakın olan Oriflame satış danışmanı aracılığıyla gerçekleştiren İsveç merkezli cilt bakımı ve kozmetik markası Oriflame'in çift etkili plumping teknoloji...bu noktada ara veriyor ve ufak bir görüşme yapıyorum izninizle:



- Sevgili Google Translate, söyler misin plumping ne demek?

- Değerli internet kullanıcısı, hemen kelimenin anlamlarını sıralıyorum;  tombullaşmak, semirtmek, şişmanlatmak ve dolgunlaştırıcı anlamlarına geliyor.







Yazının konusu olan ürün dudakları semirtiyor, şişmanlatıyor, tombullaştırıyor, dolgunlaştırıyor anlayacağınız. Bu ifadelerin hepsi mantıklı aslında ama takdir edersiniz ki söz konusu dudaklar olduğunda dolgun dudaklar deriz mesela, semirmiş veya şişman dudaklar falan demeyiz; böylece dolgunlaştırıcı dudak balmı ifadesi ürüne cuk oturmuş oluyor. Ürünün etkilerinden biraz daha söz edeyim:



Silindir biçimli bir ambalajla gelen kibar, tatlı bir pembe tonundaki bu dudak balmı, fotoğrafta da gördüğünüz gibi 2 katmandan oluşuyor. Pembe renkli dış katman anında dolgunlaştırıcı etki yaparken beyaz renkli iç katman dudaklardaki nemliliği arttırıyor ve ürünün esas etkisinin, yani dolgunlaştırıcı etkinin kalıcı olmasına yardımcı oluyor.



Oriflame The One Lip Spa Dolgunlaştırıcı Dudak Balmı ince ve hafif kıvrımlı dudaklara sahip olan kadınlar için denenmeye değer bir ürün. Fiyatı Oriflame Kasım 2016 kataloğu için 12.90 TL olarak belirlenmiş. En az 2 tane ısmarlayayım bari, biri kendim için, biri de, birkaç ay önce Oriflame satış temsilcisi olarak çalışmaya başladım da üzerinize afiyet, bir süre deniycem bakayım; belki almak isteyen bir müşterim olur diye.




Dudak estetiği için tıklayın





Dudakları dolgun gösteren makyaj hileleri için tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder