16 Ağustos 2016 Salı

Maggie Sottero 2016 Kış Gelinlik Koleksiyonu: Lisette






Hoş geldiniz sayın ziyaretçi, amacınız satın almak, diktirmek veya hayal kurmak için birbirinden şık ve çarpıcı gelinlik modelleri görmekse doğru yerdesiniz sanırım, Maggie Sottero Lisette gelinlik koleksiyonunda gerçekten çok güzel gelinlikler var.
































































İlk 3 fotoğraftaki gelinliğin ismi koleksiyonun ismiyle aynı; Lisette. Bu tül etekli gelinlik modelinin ince askılı beden kısmı boncuklu dantel motifleriyle süslenmiş. Maggie Sottero 2016 kış gelinlik koleksiyonunda daha onlarca güzel model var, onlar da hemen geliyor:


















Kalp şeklindeki yakası Swarovski taşlarla süslenmiş olan Ginny güzel bir Viktorya tarzı gelinlik örneği. Modelin hacimli etekleri vücuda sımsıkı oturan, arkadan çapraz şeritli korsajın bittiği yerden yükselerek başlıyor.


















Lorenza balo tipi gelinlik modellerini sevenler için geliyor. Organze kumaştan yapılmış olan bu gelinliğin korse kısmı boncuklar ve Swarovski taşlarıyla süslenmiş. Maggie Sottero kaliteli malzemeler kullanan bir tasarımcı, koleksiyonda birçok Swarovski taşlı gelinlik yer alıyor. Lorenza'nın bir özelliği de şu ki bu modeli straplez olarak veya uzun kollu, mücevherle süslenmiş tül kumaştan üstüyle beraber kullanabiliyorsunuz Üst ayrıca satılıyor.






















Askılarının kenarları boydan boya inci boncuklarla süslenmiş, V yakalı, sırtı da V şeklinde açık muhteşem bir tül gelinlik var sırada; Tiana.


















İnce askılı bir A tipi gelinlik modeli olan Beth geliyor şimdi de. Bu V yakalı, tül etekli gelinliğin korse kısmı karmaşık dantel motifleri ve boncuklarla süslenmiş. 


















İşlemeli ve boncuklu bir korsesi olan kalp yakalı Castalia fırfırlı gelinlik modellerini seven gelin adayları için geliyor:


















Penny hem fırfırlı, hem de drapeli gelinlik kategorisine giriyor. 


















Maggie Sottero 2016 gelinlik koleksiyonundaki diğer gelinlik modellerini görmek isterseniz aşağıya doğru devam edin, daha bir sürü var. Bir gelinliğin, modeli ne kadar güzel olursa olsun, vücut biçiminize uygun değilse üstünüzde güzel durmayacağını unutmayın. Hangi modelin, nasıl bir yakanın, nasıl eteklerin sizin için en doğrusu olacağını araştırın. 





Sadece Gelinlik ziyaretiniz için teşekkür eder. Yine buyurun.




































































































































































































































































































































































































































































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder