27 Temmuz 2016 Çarşamba

BBL Tedavisi: Dr. Yasemin Hızarcı Titizliğiyle






Yaşlanmaya yüz tutan cildinize öyle bir tedavi  uygulansın ki cildinizin gen yapısı değişsin ve daha genç bir cildin gen yapısına benzemeye başlasın. Bu fikir kulağınıza nasıl geliyor? Bu güzel sonucu sağlayan şeyin adı BBL tedavisi ve bu tedavi Dr. Yasemin Hızarcı titizliğiyle yüz güldürücü sonuçlar veriyor. Biraz daha detay öğrenmek ister misiniz? Bu yazıya devam edin öyleyse, ayrıntılar hemen geliyor:





BBL bir ifadenin kısaltılmışı; Broad Band Light ifadesinin ki dilimize geniş bant ışığı veya geniş bant ışık teknolojisi olarak çevrilebilir. Sciton firmasının geliştirdiği bu patentli ışık kaynağının ürettiği ışıklar aşındırıcı lazerlerin yaptığı klasik uygulamanın ötesine geçiyor. Yani BBL lazer uygulamasını sadece cildin verilen kontrollü termal hasara bir tepki olarak onaran, güç ve elastikiyet veren tabakalarını harekete geçirmesi olarak düşünmemelisiniz. Forever Young BBL tedavisi ile cilt moleküler seviyede de yeniliyor, araştırmaların gösterdiği durum bu. İleri yaşlarda olup da BBL yaptıran kişilerin ciltlerinin işlem gören ve görmeyen kısımlarından alınan örnekler yaşları 30'un altında olan kişilerden alınan cilt örnekleriyle karşılaştırıldığında işlem gören bölgelerin gen yapısının gençlerin gen yapısına daha çok benzediği görülüyor.



BBL İstanbul ve başka şehirlerde ameliyatsız cilt gençleştirme uygulaması yaptırmak isteyen kişilerin çok ilgisini çeken yöntemler arasında yer alıyor. BBL tedavisi sonucunda cilt hem içten, hem de dıştan yenileniyor. İşte bu tedavinin derman olduğu bazı dertler:



- Cilt lekeleri: BBL cilt lekelerinin görünümünü fark edilir derecede hafifletiyor. Yüzeysel güneş ve yaşlılık lekeleri bu tedavi sayesinde azalıyor veya yok oluyor.



- Cilt sıkılaştırma: Yüz ve dekolte bölgeleri dışında ellerin ve kolların cildi de BBL'le daha sıkı ve gergin hale geliyor.



- Cilt rengini düzenleme: Cildin rengi BBL uygulaması sayesinde açılıyor, renk farklılıkları belirgin derecede gideriliyor.



- Akne tedavisi: BBL cihazının farklı modülleri var, bunlardan biri aktif akne tedavisi yapıyor.



Daha gergin, parlak, canlı, sıkı ve lekesiz bir cilt istiyorsanız BBL alternatifini mutlaka araştırmalısınız.



Dr. Yasemin Hızarcı'dan bu konuda daha fazla bilgi almak isteyenler için: 0212 352 12 03



Video: BBL tedavisi nasıl uygulanıyor?,










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder