19 Temmuz 2016 Salı

Çok Amaçlı Yastık - Minderler / Pera Bulvarı






Evinizi güzelleştirmek veya bir yakınınıza ev hediyesi almak istiyorsanız Pera Bulvarı sitesindeki çok amaçlı yastık - minder çeşitlerine göz atmanızı tavsiye ederim. Orfe Tekstil ürünü olan bu dekoratif yastıklar sandalye minderi - arkalığı olarak, düz renkli kanepeleri şenlendirmek için veya balkon dekorasyonu için kullanılabilir. Erkek veya kız arkadaşa hediye alternatifi olarak da düşünebilirsiniz bu güzel şeyleri. 









Şu baykuş desenli yastık modellerine ne dersiniz? Gördüğünüz ürünlerin 2 tarafı da kullanılabiliyor, ölçüleri de 42 x 42 cm. Bu hepsi için geçerli midir diye tek tek bakmadım ama öyle sanırım. Pera Bulvarı'nda daha fazla model görebilirsiniz bu arada, ben bir kısmını sergiliyorum.






















Orfe'nin çiçek desenli yastık çeşitleri de güzel. Balık, çapa, yelkenli, deniz atı gibi figürlerle süslenmiş deniz temalı yastık modelleri var, patxhwork yastıklar, kilim desenliler derken herkese göre bir şeyler var. 






















Mekanlara neşe, sıcaklık ve estetik katmak için güzel şeyler ama, de mi? Salondaki kanepemin üstü sigara yanıklarıyla dolu, bu kanepenin kötü bir kaderi oldu, bütün kış üstünde oturup takı stoku yaptığımdan biraz da. Eski bir şey de değil. Ona döşeme yaptırmak niyetindeyim, düz renk, üstüne de 2 - 3 tane böyle yastık atsam ne güzel olur.


























Orfe ürünlerinde insan ve hayvan sağlığına zararlı, kanserojen etkisi olan boyalar falan kullanmıyormuş bu arada. 






























Son fotoğrafta gördüğünüz tarzda karmaşık kilim desenleri, zikzaklar, çizgilerle süslenmiş daha çok model var sitede. Dediğim gibi, bunlar sadece bir kısmı. Fiyatlar da şu anda 35 - 38 lira civarında.














































Son fotoları da ekleyip satırlarıma son veriyorum. Ziyaretiniz için teşekkürler.































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder