29 Mart 2016 Salı

Mango 2016 İlkbahar Yaz Erkek Gömlek Modelleri







Beyler; Mango sizin için çok güzel yeni sezon erkek gömlek modelleri hazırlamış. İspanyol markasının yeni koleksiyonunda retro tarz erkek kıyafet ve aksesuarlarına ağırlık verdiğini de belirteyim. Hatta Mango 2016 ilkbahar yaz erkek gömlek modelleri gösterisine başlamadan önce bu tip kombinlerden birkaç örnek yayınlayayım. Bir 80'ler klasiği olan bomber ceketler var Mango'nun erkek koleksiyonunda mesela. Pilili, kısa paçalı, kareli pantolonlar, Hawai desenli gömlekler var; bunlar da 80'lerde çok kullanılan parçalar.





Bilgi notu: Retro giyim trendi geçmişteki belli bir dönemde popüler olmuş kıyafetlerin günümüzde tekrar piyasaya sürülmesi demektir.























Gömleklerimize geçelim şimdi. Bu arada; hem Mango'dan fotoğraflar indirdim, hem de kendim kolajlar halinde yazlık erkek kombinleri hazırladım. Onları en sona ekleyeceğim, şimdi Mango 2016 erkek gömlek modellerinden örnekler görelim:




















Bu dar kesim patchwork erkek gömlek jean üzerine giymek için güzel bir alternatif. Beyaz pantolonla da güzel olur. 










Bu aşınmış açık renkli, uzun kollu, çıtçıt kapamalı, dirsek yamalı kot gömlek penye bir tişörtün üstüne ceket niyetine de giyebilir - arkadaş giymiş nitekim.










Hakim yakalı, pili detaylı bir beyaz keten gömlek var sırada. Bacak boyunuzu uzun göstermek istiyorsanız siz de tam olarak böyle yapın; pantolonun renginde ayakkabı giyin. Bacaklarınız uzunsa beyaz spor ayakkabı da giyebilirsiniz bu kombinin altına. 









Sıradaki fotoğraf etnik desenleri seven beyler için geliyor:










Gömlek fotoğraflarını tamamlayayım da kombinlerime geçeyim artık diyorum.









































Evet, Mango 2016 ilkbahar yaz erkek giyim koleksiyonundan seçtiğim parçalarla hazırladığım kombinlere geldi sıra. Renk uyumu erkek giyiminde de, kadın giyiminde de şık görünmek açısından önemlidir. En azından özellikle iyi görünmek istediğiniz yerlerde, bir davete katılacağınız zaman, iş görüşmelerinde falan buna dikkat etmenizi öneririm.







































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder