27 Mart 2016 Pazar

Pronovias 2017 Abiye Koleksiyonu






Kokteyl ve düğün elbiseleri ve gelinlik modelleri ile sayısız kadının hayranlığını kazanmış bir marka olan Pronovias 2017 abiye koleksiyonu ile de gönülleri fethedecek gibi görünüyor. Epeyce inceledim de söylüyorum; dünden beri bu konuda yazılar yazıp videolar hazırlamaktan helak olmuş vaziyetteyim.









Pronovias 2017 Abiye Elbise Modelleri from Binkelam on Vimeo.



Pronovias'ın farklı modellerde onlarca elbiseden oluşan 2017 gece elbiseleri koleksiyonunda siyah, kırmızı, mor, pembe ve mavi tonlarındaki modellerin yanı sıra 2 renkli ve çiçek motifli elbiseler de yer alıyor. İşte Mikado ipeğinden yapılmış çok şık bir gelin annesi elbisesi. Krem rengi, kalp yakalı elbisenin üstüne uzun kollu, dantelli bir üst geçirilmiş. Yakasında da tıpkı dantelli kumaştaki güllere benzeyen bir gül var.













Model itibarıyla sade, renk itibarıyla çarpıcı bir elbise arıyorsanız bu boyundan askılı kırmızı abiye elbise hoşunuza gidebilir. Jorjet kumaştan yapılmış olan bu hafif kloş etekli elbisenin tek süsü boyun çevresindeki detay.















Derin V yakalı beden kısmı üstüne gösterişli siyah çiçekler işlenmiş beyaz dantelden, balık etek tarzındaki alt kısmı da siyah dantelden yapılmış olan çok çarpıcı bir yırtmaçlı abiye elbise geliyor.














Bu turkuaz rengi Yunan tarzı abiye elbise krep kumaştan yapılmış. Askısının çevresi taşlarla süslenmiş olan elbisenin korsaj kısmı vücuda oturuyor, etekleri kalçaların biraz aşağısından itibaren bollaşmaya başlıyor. 










Sırada ne var, sade ve şık bir siyah abiye elbise var. Etek kısmı belden biraz aşağıya kadar boncuklu Chantilly danteli ile süslenmiş ve aynı parçadan sırtı da uygulanmış. Sırt kısmı muhteşem görünüyor.














Şimdi de fuşya rengi abiye elbiseleri seven kadınlara hitap edecek bir model geliyor. Dantel ve şifondan yapılmış olan bu balık etekli elbisenin arkasında bel kısmındaki askıların bir araya gelmesiyle oluşturulmuş uzun kuyruklu bir fiyonk var. Sırtı da ön kısmı gibi V şeklinde açık olan elbise rengiyle de, modeliyle de çarpıcı bir parça.














Yazmayı bırakıyorum artık. Fakat Pronovias 2017 abiye elbise modelleri gösterimiz bitmedi, daha birçok fotoğraf var.













































































































































































































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder