19 Haziran 2022 Pazar

Açık Havada Romantik Evlilik Teklifi

Jaime, kız arkadaşı Lori'ye "Benimle evlenir misin?" demek istiyordu ve bunu profesyonel bir organizasyon sırasında yapmak niyetindeydi. İletişim kurduğu organizasyon şirketine Güney Afrika'daki bir tesiste konaklamak için rezervasyon yaptırmayı düşündüğünü söyledi. Söz ettiği tesis Delaire Graff Estate idi; geniş dağları ve üzüm bağlarını kapsayan panoramik bir manzarası olan lüks bir mekan. Fikir mükemmel bulundu, burası romantik bir evlenme teklifi için ideal bir yerdi. Burada birkaç gün kalacakları için tesis onlara daha geniş imkanlar tanıyordu.

Mekanda kendi özel havuzu ve bahçesi olan göz alıcı süit daireler vardı. Organizasyon için çiftin kaldığı oda da kullanılabilirdi ama organizatörler, arazinin 360 derecelik dağ manzarasına sahip bir yerine göz koymuşlardı. 

Hava şartları açık havada evlilik teklifi yapmak için uygundu ve manzara muhteşemdi. Uzaktan Masa Dağı bile görülebiliyordu; dünyanın harikaları arasında sayılan ve Cape Town'un da simgesi olan dağ. Jaime'yi bu konuda ikna etmeyi başardılar. 


Direklere sarılmış  tüllerle, saçaklı, makrame süslerle, kilim desenli minderler ve dekoratif aksesuarlarla ortama bohem bir hava verildi. Dekor için yeşil dallar ve beyaz çiçekler de kullanıldı. Kutlama için gereken yiyecek ve içecekler tesis tarafından sağlandı.


Hazırlıklar tamamlanıp teklif zamanı yaklaştığında çift, resepsiyonda golf arabasının gelmesini  bekliyordu. Teklif dekorunun hazırlandığı yere onunla geldiler. Jaime, hayallerindeki kızdan kendisiyle evlenmesini istedi ve "Evet" cevabını aldı. 











(Kaynak: the Perfect Proposal)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder