22 Mayıs 2022 Pazar

Bohem Tarzı Sonbahar Düğünü

Amanda ve Justin Ağustos 2017'de, bir bohem tarzı sonbahar düğünü yaparak dünya evine girdiler. Düğün mekanı orijinal kısmı 1840'larda inşa edilmiş olan tarihi bir bir konaktı: Mims House.

Kuzey Carolina eyaletinde, Holly Spring yakınlarındaki konak açık hava veya kapalı mekan düğünleri ve resepsiyonlar için kiralanıyordu. 1 dönümden büyük bir arazinin üstünde yer alan mekanda zarif bir şekilde yenilenmiş olan evin yanı sıra bir etkinlik verandası ile gelin ve damat süitleri de vardı.

Organizasyonu üstlenen Mad Dash Weddings ve Belle's Catering firmaları çok iyi bir iş çıkardı. Özenle planlanan bu bohem tarzı düğün sona erdiğinde herkes memnundu. 

Amanda'nın annesi kızının hazırlanmasına yardım ederken, Justin dışarıda gelinin gelmesini bekledi. Onu gördüğü zaman verdiği tepki görülmeye değerdi; heyecanlanmış ve duygulanmıştı. 












Leslie - Alford Mims Evi yeşillikleriyle, sonbahar yapraklarıyla, yakınlardaki bambularla, morun çeşitli tonlarına bürünmüş çalılıklarıyla güne hazırdı. Sağdıçlar ve nedimeler de öyle. 




Sonbahar havası güzel bir açık hava düğünü için  uygundu. Konukların zevklerine göre seçim yapmaları için karışık bir oturma düzeni oluşturulmuştu. Klasik yemek masalarının yanında, etrafına minderler yerleştirilmiş gri renkli ahşap, alçak masalar da vardı. Fenerler, çiçekler, vintage detaylar, dekoratif aksesuarlar ve rahat görünümlü oturma düzeniyle ortam parti için hazırlanmış büyük, sıcak, davetkar bir salona benziyordu.










İkramlıklar   bohem bir düğün havası vermeye özen gösterilerek, ahşap gibi doğal malzemelerle, vintage detaylarla, şık ve ilgi çekici bir şekilde sunulmuştu. 





Organizasyon firmasının özel olarak tasarladığı 2 katlı düğün pastası kalın bir iple sundurmanın tavanına asılmış olarak ön verandaya yerleştirildi. Altında, üstü sonbahar çiçekleriyle bezenmiş yuvarlak, ahşap, cilalı bir tahta vardı. Üstüne süs olarak, çiftin, ikisi de Amanda gibi mavi gözlü olan  kedisi ve köpeğinin biblosu koyuldu.




Davetlilerin gelinle damada iyi dileklerini yazmaları için üstünde düğün tarihinin yazılı olduğu altın rengi çerçeveli bir yüzey hazırlanmıştı. Düğün hatırası olarak da kavanozların içine koyulmuş ev  yapımı mumlar tercih edilmişti.






Kalan fotoğrafları da ekleyeyim ve yazıyı internet boşluğuna salayım artık, üstüne de bir keyif kahvesi içeyim. Ziyaretiniz için teşekkürler, yine bekleriz.












Fotoğraflar: Mikkel Paige

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder