1 Ocak 2022 Cumartesi

Wona Concept Gelinlik Koleksiyonları: Stardust Couture

 


Wona Concept Stardust Couture gelinlik koleksiyonu eşsiz danteller, parlak kristal taşlar, boncuklar ve pullarla süslenmiş A tipi, balo tipi ve balık etek gelinlik modellerinden oluşuyor. 32 parçadan oluşan koleksiyondaki bazı modelleri paylaşacağım sizinle.

Açılışı deniz kızı tarzındaki ince askılı, sık fırfırlı etekleriyle göze çarpan bir  bir modelle yapıyorum. 



Aşağıdaki modelin adı Geneva. Bir göz yanılmasıyla uzaktan straplez gibi görünse de aslında kolsuz bir gelinlik bu ve çıkarılabilir uzun kollu bir üstü var. Bence onunla beraber daha güzel görünüyor.






Koleksiyonda dünya evine muhteşem bir balo tip gelinlik giyerek girmek isteyen gelin adayları için şöyle bir şey var. 






Üst kısmı tamamen parlak kristaller ve boncuklarla donatılmış şeffaf kumaştan dikilmiş olan bu derin yakalı model de Wona Concept Stardust Coutıre gelinlik koleksiyonundaki balo tip parçalar arasında yer alıyor. 




Kaliteli, lüks dantelden yapılmış, çarpıcı bir sırt dekoltesi olan bu model havalı, ilgi çekici bir gelinlik arayan kadınların ilgisini çekebilir. 




A tipi gelinlik modelleri klasiktir ve her zaman talep görür. Şimdi koleksiyondaki bu tip modellerden biri geliyor. Parlak kumaştan dikilmiş olan gelinliğin üst kısmı tamamen küçük inciler, kristaller ve boncuklarla işlenmiş.




Biçimli, orantılı bir vücudunuz varsa ve cesur modellerden hoşlanıyorsanız aşağıdaki uzun kollu, derin yaka dekolteli ve sırtı pencereli deniz kızı gelinlik ilginizi çekebilir.




Parıltılı kumaşı, V şeklindeki derin dekoltesi, geniş etekleri ve işlemeli tülden uzun kollarıyla Divine geliyor şimdi de.




İnci ve boncuklarla süslenmiş dantel kumaştan dikilmiş olan bu modelin aslı deniz kızı. Fakat isterseniz ek bir etekle kuyruklu gelinlik haline de gelebiliyor.






Sade, hatta minimalist üst tasarıma muazzam bir hava ve hareket katan kat kat fırfırlı ve kuyruklu eteğiyle Karma var sırada.




Sıradaki parça kabarık etekli gelinlik modellerini seven gelin adaylarına gelsin. 




Baştan aşağıya parlak pullarla işlenmiş olan bu uzun kollu, sırt dekolteli gelinlik vücudu bir kılıf gibi sarıyor.





İnce askılı dar, kısa bir korsaj ve ardından kat kat, dalga dalga yerlere inen kuyruklu bir eteğe ne dersiniz?




Sıradaki prenses tarzı gelinliğin üstü ve kollarındaki, tül kumaşa işlenmiş gösterişli ve yoğun danteller çok çarpıcı görünüyor.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder