20 Haziran 2018 Çarşamba

İkizler Burcu Kadını - Yengeç Burcu Erkeği İlişkisi





İkizler ve Yengeç ilişkisinde  birtakım dalgalanmalar ve pürüzler olabilir ama özellikle İkizler burcu kadını - Yengeç burcu erkeği beraberliği söz konusu ise barışçıl ve huzurlu bir ilişki yaşanır. 



































































İkizler kadını
çok yönlü, zarif, dikkatli ve yaratıcı bir insandır. Burcunun belirgin bir özelliği olarak, kaşla göz arasında utangaç ver kadınsı birinden saldırgan ve acımasız birine dönüşebilir. Bu meraklı, zeki ve aktif kadın  hükmetmeyi seven erkekleri çekici bulmaz ve sevgilisine yapışık bir halde yaşamayı sevmez. Aşırı yakınlık veya otoriter bir tutum kendini boğuluyormuş gibi hissetmesine yol açar. Huzursuz bir tabiatı vardır, davranışları öngörülemez. 




Karmaşık tabiatlı ve son derecede canlı bir insandır. Karşı cinsi nasıl baştan çıkaracağını, çekici yönlerini nasıl kullanacağını bilir. Huzursuz yapısı yüzünden partnerinden ne istediğini bilemez ve bu da başka birini aramasına yol açabilir. Romantizm onun için fiziksel zevklerden daha çekicidir. Duygularını farklı şekillerde ifade etmeyi sever. Kolayca arkadaş edinebilen biridir. Enerjisi, gücü ve zekasıyla insanları etkiler.



Yengeç erkeği özel hayatında da, profesyonel yaşamında da akıllı ve ihtiyatlı davranan bir adamdır. Hayatının rahat ve istikrarlı olmasını ve kendisine bağlanan bir kadınla sonsuza kadar beraber olmayı ister. Hassas bir insandır, savaşçı bir kişiliği yoktur ama sevdiklerini savunması gerektiği zaman bir aslan kadar cesaretli davranır.



Rutinden, huzurdan, uzun vadeli dostluklardan hoşlanır. Güvenliğe ve derin duygusal bağlantılara ihtiyaç duyar. Konforlu, barışçıl bir ev ortamında zaman geçirmeyi sever. Karamsarlığa eğilimlidir. Kolayca arkadaş edinebilen, dost canlısı bir insandır. Dostlarına son derecede bağlıdır, ne zaman ihtiyaç duysalar yanlarında olmaya hazırdır.



Oldukça duygulu bir insandır ama kolayca incinen bir yapısı olduğunu bildiğinden yüreğini başkalarına kapalı tutarak kendini kırılmaktan korumaya çalışır.










İkizler burcu kadını - Yengeç burcu erkeği ilişkisinde kadın erkeğe göre daha huzursuz ve heyecan arayışında olan bir insandır fakat aynı zamanda bir olgunluk potansiyeli de vardır, bu yüzden erkeğin duygusal derinliğini anlayabilir. Yengeç erkeği İkizler kadının zekasını, kültürel donanımını çekici bulur ve onunla duygusal düzeyde ilgi çekici bulduğu konularda uzun konuşmalar yapmaktan hoşlanır.



Öte yandan ikisinin hayalleri ve hedefleri çok farklıdır. Bu huzursuz kadınla temkinli erkek tamamen farklı tempolara sahiptirler. Ev ve aile Yengeç erkeği için her şeydir, İkizler kadını ise evlenmek ve evine bakmak, temizlik yapmak gibi şeylere özlem duyan bir kadın tipi değildir. Onun için en önemli şey hürriyetidir, özgürlüğünü kaybetmekten korkar. O sosyal bir kelebektir ve flört onun için iletişimin bir parçasıdır. Bu yönü başlangıçta Yengece çekici gelir aslında ama onun bütün sevgisini kendisi için istediği zaman sorun çıkabilir.



Yengeç burcu erkeği - İkizler burcu kadını ilişkisinde başka problemler de yaşanabilir. Kadın farklı şeylerin peşinde koşarak hayatın içinden akan, eğlenceli ve meraklı bir insandır. İçinde 2 veya daha fazla kadın var gibidir ve huzursuz yapısıyla, erkeğe zaman zaman ihtiyaç duyacağı duygusal desteği veremeyebilir.



Alışveriş ve harcama gibi konularda da farklıdırlar. Yengeç erkeği pinti bir insan değildir ama bir şeyi alma kararını vermeden önce uzun uzun düşünür. İkizler kızı bu konuda daha rahattır ve bazen ona düşüncesizce gelen harcamalar yapar.







Bunlara rağmen, ilişkilerinin olumlu bir yönü de vardır: İkisi birbirlerini fiziksel olarak çekici bulur ve yakın hissederler. İlgi duydukları, üstünde tartışmayı sevdikleri konular ve sorunları farklıdır ama ikisi de konulara akılcı bir şekilde yaklaşırlar. İkisi de konuştukları konuyla derinden ilgilidir ama Yengecin yaklaşımı daha hassastır.



Onlar farklı insanlardır ama birçok açıdan birbirlerini tamamlarlar. Bunu birbirlerinin duygularını incitmeden nasıl yapabileceklerini keşfederlerse iyi geçinebilirler.



Sonuç itibarıyla İkizler kadını - Yengeç erkeği ilişkisi ufak ayarlamalarla ve iki tarafın da biraz özen göstermesiyle tatmin edici bir ilişki olabilir. Erkeğin biraz daha dışa dönük olmayı öğrenmesi ve kadının sosyalliğini desteklemesi gerekir. Ayrıca, çok yönlülüğün bu kadının temel özelliklerinden biri olduğunu da anlamalıdır.



Kadın ise Yengeç erkeğinin duygularına saygı göstermeli ve onun ruh haline göre hareket etmeyi öğrenmelidir. Esnek kişiliği sayesinde bunu yapabilir. Yengeç duygulardan beslenir. Bu ilişkide erkek, kadının kendi duygularını anlamaya çalıştığını görürse sonuna kadar ona her konuda destek olur. Farklı yeteneklerini ortak bir hedefe yönlendirebilirlerse başarılı bir çift olabilirler.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder