7 Aralık 2017 Perşembe

Victoria's Secret'tan Kadına Yılbaşı Hediyesi Fikirleri - 2018






Victoria's Secret mağazalarında kadına yılbaşı hediyesi fikirleri arayanlar için çok cazip alternatifler var yine. Yukarıda gördüğünüz kadife aplikli siyah kimono ve başka kimono modelleri, kombinezon çeşitleri, gündelik, rahat, spor veya seksi iç çamaşırları, şortlar, taytlar, pijamalar, baby doll'ler, kaşkorse takımları, korseler, büstiyerler, yoga pantolonları, güzellik ürünleri, çantalar, anahtarlıklar ve kadınların hoşuna gidecek daha birçok ürün.

































Biri altın rengi, diğeri siyah renkteki bu metalik sırt çantaları da güzel bir kız arkadaşa yılbaşı hediyesi alternatifi olabilir. 















Victoria's Secret çanta kategorisinde yılan desenli çanta modelleri de bulabilirsiniz. 












Chantilly danteli detaylı saten kombinezonlar, kimonolar çok şık ve kadınsı görünüyor. Kadife kombinezon çeşitleri de mevcut. Şunu da söyleyeyim, fotoğraflarını gördüğünüz ürünlerin çoğunun başka renk alternatifleri de var. 















Cazip ambalajlara sarılmış Victoria's secret hediye setleri de güzel bir kadına yılbaşı hediyesi alternatifi teşkil ediyor. 























Markanın çanta kategorisinden seçtiğim modellerle küçük bir gösteri yapıcam şimdi. Bu kategoride günlük çantalar, gece çantaları, kozmetik ve makyaj çantası çeşitleri gibi alternatifler var.
















































Victoria's Secret iç çamaşırı modelleri ile ünlü bir marka. Yeni sezon iç çamaşırlarıyla hazırladığım kolajlar gelsin öyleyse:














































Sırada markanın pijama takımlarından birkaç örnek var. Onları babydoll modelleri takip edecek. 























Satırlarıma son verirken ziyaretiniz için teşekkür ederim. Aşağıda Victoria's Secret'ten seçtiğim başka 2018 yılbaşı hediyeleri de olacak, isterseniz devam edin. 








































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder