17 Aralık 2017 Pazar

Evde Yılbaşı Partisi İçin 30 Dekorasyon Fikri






Evinizde bir yılbaşı partisi vermeyi düşünüyorsanız güzel bir yılbaşı masası hazırlamanın dışında salon, mutfak, giriş gibi yerleri konsepte uygun bir şekilde süslemeyi de düşünebilirsiniz. Planınız ister ailecek keyifli saatler geçirmek, ister arkadaşlarınızı ağırlamak olsun; ortamı yılbaşına yaraşacak tarzda süslemek güzel olur.






























































Evi yılbaşına hazırlamak heyecan verici ve keyifli bir uğraş olur diye düşünüyorum. Hafif ve keyifli sohbetler yapmak, gülmek, dans etmek, yılbaşı hediyeleri alıp vermek, güzel şeyler bunlar. Evde yılbaşı partisi hazırlıkları için biraz masraf yapmak, biraz da yorulmak gerekir ama yaşanacak mutlu saatler için buna değer.













Bütçeniz geniş değilse canınızı sıkmayın, piyasa bir sürü uygun fiyatlı yılbaşı süsleri var, onlardan alıp ortamı şenlendirebilirsiniz. Eliniz yatkınsa bazı süsleri kendiniz hazırlayabilirsiniz, ayrıca bunun için size memnuniyetle yardımcı olacak birkaç arkadaşınız da vardır muhtemelen. 



















 Belli başlı yılbaşı renkleri yeşil, kırmızı, beyaz, mavi ve altın rengidir. Vereceğiniz yılbaşı partisi için bu renkleri kullanmak zorunda değilsiniz ama ortama tam olarak yılbaşı havası vermek istiyorsanız kullanmakta fayda var. Ama ölçülü bir kullanım olmalı bu - renkli bir ortam yaratmak güzel olur ama çok kalabalık, çok göz yorucu bir ortam güzel görünmez.














Evde yılbaşı partisi için mumlar, fenerler, gül yaprakları, balonlar çam kozalakları, kurdeleler kullanabilir, bir köşeye özenle süslenmiş, altına hediye paketleri dizilmiş bir yılbaşı ağacı koyabilir, sehpaların üstüne çiçekli - mumlu kompozisyonlar yerleştirebilirsiniz. Süslemeyi ortamın boyutlarına göre ayarlamak, mekan küçükse aşırıya kaçmamak lazım. Masa için de aynı şey geçerli, evet, biraz süslemek iyi olur ama masada oturanların rahatça hareket etmesi de önemli. 














































Konukların girip çıkacağı her yerde yılbaşı havası yaratabilirsiniz, banyoda mesela. Kırmızı bir havlu, birkaç mum, minyatür bir çam ağacı, dar uzun bir bardağın içine yerleştirilmiş parıltılı süsler kullanabilirsiniz bunun için.









Giydirilip süslenmiş kavanozlar, çerçeveler, çiçekler, keseler ve daha birçok şey kullanılabilir evde yeni yıl partisi için. İnternet ortamında size ilham verecek daha pek çok görsel var. Artık harekete geçmeniz lazım, neler yapacağınıza karar verip eksikleri tamamlamanız için sadece 2 haftanız kaldı.

















































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder