25 Kasım 2017 Cumartesi

Black Friday 2017: Pera Bulvarı'nda Neler Var?







Pera Bulvarı farklı markaların mobilya, ev tekstili ve aksesuarları, aydınlatma elemanları, mutfak gereçleri, kozmetik, çok amaçlı dolap ve sepetler, tasarım aksesuarlar, ofis aksesuarları gibi ürünlerini bulabileceğiniz bir site. Black Friday 2017 konulu ikinci ve sanırım son yazımı bu siteden seçtiğim ürünlerle hazırlamaya karar verdim. Sitedeki etiketlere bakılırsa sayısız üründe yüzde 20 ile yüzde 80 arasında değişen indirimler yapılmış. Bazı ürünler için sepette ayrıca yüzde 10 indirim ve bedava kargo seçenekleri de var. Bir yandan siteye bakıyorum da, bazı ürünler tükenmiş bile. Açılışı yukarıda gördüğünüz desenli yağmur botu ile yaptım, ikinci olarak da güzel bir bozuk para çantası takdim ediciim.









Pera Bulvarı'nda Kara Cuma 2017 kapsamında çok sayıda ürün var, ben size bunların ancak küçük bir kısmı hakkında fikir verebilicem. Siteye girerek daha fazlasını görebilirsiniz. Evleri güzelleştirecek çok hoş ürünler var, bu ahşap dekoratif çiçeklik gibi mesela.






Yılbaşına 5 hafta kaldı, bu indirimler yılbaşı hediyeleri alacak olanlar için de güzel bir fırsat olabilir. Her bütçeye göre bir şeyler çıkar bu siteden, ekonomik fiyatlı ürünler de var, yüksek fiyatlı olanlar da. Üzerinde "I love coffee" yazan bu dekoratif kırlent 50 liradan 20 liraya inmiş mesela. Kahve tutkunları için hediye fikirleri arayanların hoşuna gidebilecek bir ürün. 










Yeni bir televizyon ünitesine ihtiyacınız var mı? Aşağıdaki modelin ölçüleri 56.5 x 90 x 35 santim, fiyatı da 122 TL. 










Sitedeki ürün yelpazesi oldukça geniş. 4'lü, 8'li paketlerde temizlik bezleri, French Press çeşitleri, kahve fincanları, çöp kovaları, piknik sepetleri, duvar rafları, tablolar, panolar, duvar saatleri, çerçeveler, puflar, bavullar, biblolar, çeyizlik ürünler, mobilyalar, sehpalar...sehpalar demişken bir tanesini takdim edeyim:










 Aşağıdaki Halley markalı 84 parça çatal - bıçak - kaşık seti  takımı Efsane Cuma 2017 süresince Pera Bulvarı'nda 332 liraya satılacak. 30 parçadan oluşan başka bir set var, onun fiyatı da 95 TL.







Sıradaki kış - yılbaşı temalı porselen kurabiyelik 130 lira imiş, şimdi 117 liraya satılıyor. 










Aşağıda Pera Bulvarı'nın Black Friday 2017 kapsamındaki başka bazı ürünlerini de görebilirsiniz. Yukarıda da belirttiğim gibi, burada gördükleriniz sitedeki indirimli ürünlerin çok küçük bir kısmını teşkil ediyor. Daha fazlasını görmek için oraya girmeniz lazım. Ziyaretiniz için teşekkürler, yine beklerim.


























































































































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder