8 Kasım 2017 Çarşamba

3 Ekonomik Yılbaşı Hediyesi Alternatifi








Kasım ayı itibariyle en az 10 tane hediye konulu yazı yazmaya niyetlendim, hadi bakalım, bu üçüncüsü. Muhtelif konulara yer verdiğiniz bir web siteniz varsa yeni yıl, Sevgililer Günü, Anneler Günü gibi dönemlerde böyle yazılar yazmak iyidir diye düşünüyorum. Programıma içinde yılbaşına özgü figürler bulunan küçük kar küreleri ile başlamak istiyorum. Ekonomik yılbaşı hediyesi fikirleri arıyorsanız bu ışıl ışıl, sempatik küreler tam size göre...veya değil, ama belki diğer seçeneklerden biri öyledir? O da değilse, bu aralar sıklıkla bu tarz yazılar yazıcam, arada bir uğrayıp göz atabilirsiniz, memnun olurum.





Fiyat bilgisi ve detaylar için tıklayın 







İkinci teklifim yılbaşı temalı taş bardak altlığı.  10 x 10 cm. ebatlarındaki bu kişiye özel hediye alternatifi ucuz yılbaşı hediyesi fikirleri arayanlar için gerçekten uygun bir ürün. Yüklediğiniz fotoğrafı bardak altlığının üstüne sublimasyon baskı tekniğiyle basıyorlar, böylece fotoğraf yıllar boyunca ilk günkü gibi kalıyor.






Fiyat bilgisi ve detaylar için tıklayın





Üçüncü ve son ekonomik yılbaşı hediyesi alternatifi olarak da özellikle buzdolabına sıra sıra magnetler dizmeyi seven veya magnet koleksiyonu yapan yakınlarınızın hoşuna gidebilecek bir ürün gelecek: Yılbaşı temalı fotoğraflı magnet. Son derecede uygun fiyatlı bir hediyelik bu, 1'en fazla fotoğraf gönderip 2 - 3 magnetten oluşan bir set alma yoluna da gidebilirsiniz. Sevdiğiniz biri için bir yılbaşı hediye sepeti hazırlamayı düşünüyorsanız sepetteki parçalardan biri bu olabilir ayrıca. 









Fiyat bilgisi ve detaylar için tıklayın











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder