15 Ağustos 2017 Salı

Oriflame Milk & Honey Gold Pürüzsüzleştirici Vücut Arındırıcısı






Hoş geldiniz sayın ziyaretçi; bugün sizi cildinizi şımartmak istediğiniz zamanlarda ki bence arada bir bunu istemelisiniz, kullanabileceğiniz bir kozmetik ürünüyle tanıştıriciim: Oriflame Milk & Honey Pürüzsüzleştirici Vücut Arındırıcısı. Ağustos 2017 itibariyle 200 ml'lik ambalajının içinde 20.9 liraya satılan bu ürün bal özleri ve süt proteinleri barındıran içeriğiyle vücudunuzu ölü hücrelerden temizliyor ve cildinizin daha yumuşak olmasını sağlıyor.
































































Kuşkusuz duş yaparken vücudunuzu sabuna veya duş jeline bulanmış bir sünger veya lifle siliyorsunuzdur ama bu şekilde giderilemeyecek kirler ve atıklar için, daha etkili bir vücut temizliği için bu tip ürünler de kullanmak gerekiyor.



Bütün kozmetiklerin ambalajında cazip vaatler görebilirsiniz tabii ama Oriflame varlığını uzun yıllardır devam ettiren bir marka, seveni çok, bu yüzden işinize yarayabileceğini düşündüğünüz ürünlerini denemekte fayda olabilir.



Altın sarısı rengi kapaklı bir tüpün içinde gelen ve seyahatlerinizde çantanızın bir köşesine atabileceğiniz boyda olan ürünün kullanım şekli gayet basit: Önce vücudunuzu ıslatıyorsunuz. Sonra Oriflame Milk & Honey Gold Pürüzsüzleştirici Vücut Arındırıcısı tüpünü açıp içinden bir miktar alıyor ve 5 dakika boyunca yukarıya doğru dairesel hareketlerle teninize masaj yapıyorsunuz. Sonra bol suyla durulanıyor, kurulanıyor ve kendinizi tertemiz hissetmenin keyfini çıkarıyorsunuz. Özellikle yorgun bir günden sonra, ılık bir duş sonrasında kendini ne kadar iyi hissediyor insan ama, de mi?



Pürüzsüz bir vücut istiyorsanız arada bir ölü cilt hücrelerini bu şekilde giderme yoluna da gidin. Sabunlamanın ortadan kaldıramadığı kirlerden kurtulan teniniz daha temiz olacak ve aydınlık görünecek, ayrıca kullanacağınız nemlendirici de böyle bir temizliğin üstüne daha etkili olacak.



Cildi arada bir şımartmak iyidir, sadece onun daha iyi ve taze görünmesini değil, sizin kendinizi daha iyi hissetmenizi de sağlar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder