17 Ağustos 2017 Perşembe

Acil Durumlar İçin Kırışıklık Karşıtı Ev Yapımı Maske






Ev yapımı kırışıklık maskeleri de, hazır olarak satılanlar da sizi mevcut kırışıklarınızdan kurtarmaz, bunlar daha çok cildinizin daha nemli, temiz ve sağlıklı olmasını sağlar, yeni kırışıklıklar oluşmasını geciktirir, bakımlı ve dolayısıyla daha iyi görünmenizi sağlarlar. Ki bu da az şey değil, değil mi? Cilt tipinize göre düzenli olarak bakım yapmayı ihmal etmeyin, bunun faydasını mutlaka görürsünüz. Bu yazıda size bir acil durumlar için kırışıklık karşıtı ev yapımı maske tarifi vericiim; cildi geçici olarak gerginleştiren, daha dolgun görünmesini, kırışıklık ve ince çizgilerin daha az göze batmasını sağlayan bir maske bu.
































































Bir iş görüşmesi veya önemli bir randevu öncesinde kendinizi daha güzel ve güvenli hissetmenizi sağlayacak bir formül. Hazırlanması da zor değil üstelik. Malzemeleri alternatifli, elinizin altında hangisi varsa onu kullanabilirsiniz.





Malzemeler:



Havuç, muz ya da elma

Yumurta akı veya bal

Birkaç damla uçucu yağ (Zorunlu değil, maskenin hoş kokulu olmasını isterseniz.)



Uygulama:



1. adım: Elma, muz veya havuç, hangisini kullanacaksanız, yıkayıp kabuğunu soyduktan sonra bir kasenin rendeleyin. Üçü de cilde nem katar, pembeleştirir, ince çizgilerin dolmasına yardım ederler.



2. adım: Kaseye bir yumurtanın akını veya 2 çay kaşığı bal ekleyin. İkisi de cildin geçici olarak sıkılaşmasını sağlar. Cilt sıkı olursa kırışıkların görünümü hafifler.



Malzemeleri iyice karıştırın. Maske gözünüze fazla koyu, fazla kalın görünüyorsa bir parça su ekleyerek inceltebilirsiniz.



3. adım: Cildinizi temizleyin. Maskeyi, parmak uçlarınızı veya hafifçe ıslatılmış bir parça pamuğu kullanarak, göz çevrenize fazla yaklaşmadan yüzünüze yayın. Rahatlayın, mümkünse hoşunuza gidecek bir müzik açın ve kurumasını bekleyin.



4. adım: Cildinizi ılık suyla güzelce yıkayın ve temiz bir havluyla nazikçe kurulayın.



Maskenin tamamı çok geldiyse kalanını bir daha kullanmayın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder