11 Mayıs 2017 Perşembe

Yazlık Elbise Modelleri: Marks & Spencer 2017





Bütün bloglarımı boşladım bu ara, buyur işte, buna da 1 aydan fazla zamandır içerik girilmemiş. Neyle telafi etsem, telafi edilmez de, blogumun mahzunluğunu nasıl bir konuyla kırsam diye oraya bakındım, buraya bakındım ve Mars & Spencer 2017 yazlık elbise modelleri hakkında yazmaya karar verdim. Açılışı kalın askılı, floral desenli bir yandan yırtmaçlı elbise ile yapıyorum. 







Onu vücudu sarmayan, hava aldıran rahat elbiseleri sevenlerin hoşuna gidebilecek haki renkli keten karışımlı kumaştan yapılmış, kısa kollu, V yakalı bir elbise takip edecek. Shift elbise deniyor bunlara; düz ve sade bir şekilde inen, sağında solunda oyuntu olmayan hafif bol elbise yani.











Aşağıdaki çiçek desenli, yakası drapeli elbise vücuda oturuyor, bu yüzden fazlalıkları olmayan, orantılı bir vücutta daha iyi duracaktır. Renkleri insanın içini açıyor, modeli de gayet hoş bence. Çiçek desenli elbise modellerini sevenler için güzel bir alternatif.











Bu küçük çiçek desenli elbisenin kol kısmı hoşuma gitti. Omuzlarda askılı, sonra bir omuz yırtmacı var, ondan sonra da fırfırlı bir kısa kol eklentisi.











Rengi, deseni, cepleri, sırt kısmı ne güzel. Ve fakat o yaka niye o kadar kapalı anlamıyor ben. Sıcak mevsimlerde giyilecek elbisenin yakasını niye insanın boğazına dayarlar ki?











Şık ve zarif bir ofis elbisesi mi arıyorsunuz? Öyleyse yaka ve omuz kenarlarıyla etek ucu fisto detaylı olan bu kolsuz lacivert elbise ilginizi çeker belki.











 Sırada keten karışımlı kumaştan dikilmiş kolsuz bir çizgili yazlık elbise var. Zarif görünüyor ama daha kısa mı olsaydı acaba? Neyse, bana mı soracaklar tabii.











Bol kesim, rahat bir yazlık elbise arıyorsanız bu floral desenli, askılı elbise size hitap edebilir.











Bu siyah zemin üzerine kırmızı çiçekler ve yeşil yapraklarla bezenmiş desenli kalem elbise sayesinde boynunuz daha uzun görünebilir. V yakanın böyle bir özelliği vardır biliyorsunuz.













Sırada ne var; fildişi rengi, desenli, uzun ve yırtmaçlı bir elbise var. 














Marks & Spencer'ın 2017 yazlık elbise koleksiyonundan daha fazla örnek görmek isterseniz galeri emrinizde. Ziyaretiniz için teşekkürler.

























































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder