16 Mart 2017 Perşembe

Ünlü Dekoratörlerden Salon Dekorasyonu Fikirleri





Zevkli, uyumlu bir şekilde döşenmiş bir evde yaşamak insanın kendini daha iyi hissetmesini sağlar. Bunun için çok paranız olması da gerekmez, gerçekten. Bütçenize uygun parçalarla yaşama ortamınızın güzel ve iç açıcı görünmesini sağlayabilirsiniz. İnternet ortamındaki dekorasyon fotoğrafları sayesinde çok güzel fikirler de bulabilirsiniz. Sizin için seçtiğim ünlü dekoratörlerden salon dekorasyonu konulu görseller de işinize yarayacaktır umarım. Yukarıda gördüğünüz dekorasyon örneği bir Barbara Barry tasarımı. Aşağıdaki oturma odası dekorasyonu tasarımı ise Richard Mishaan Design tarafından gerçekleştirilmiş. Kanepe ve sandalyeler krem rengi ve gayet sade, fakat renkli kilim ve yastıklar ortama canlılık getirmiş. Basit ama sıcak bir görüntü.








Aşağıda göreceğiniz fotoğraflar da Richard Mishaan Design'dan.















Sırada Huniford Design Studio sitesinden seçtiğim salon dekorasyonu fotoları var. 



















Yeşil - bej tonlarnında dekore edilmiş olan bu salon bir Jayne Design Studio tasarımı. Mekanın huzurlu ve sakin bir havası var. Ağırlık pastel renklerde, fakat sehpanın üstündeki kırmızı çiçekler ve duvardaki sarılı - turunculu tablo ortama renk katıyor.










İşte Annette English & Associates tarafından tasarlanmış bir salonun bir bölümü:










Soldaki beyaz setin ardına da şöyle bir televizyon köşesi yapılmış:










Aşağıdaki büyük salon dekorasyonu örneği Amy Lau Design tarafından yapılmış olan bir çalışmadan. (Tribeca Triplex)










Programıma Amy Lau Design'den seçtiğim örneklerle devam ediyorum:














Bu fotoğraf Amy Lau'nun bir plaj evi çalışmasından:










Aşağıdaki dekorasyon örneğinde daha çok zamansız & klasik dekorasyon çalışmaları yapan Tucker & Marks firmasının imzası var.










Bu da bir Frank Roop Design çalışması:








Bu da öyle.Şöyle bir baktığınız zaman yerden tavana yükselen bir standın karşısına konumlanmış güzel bir köşe takımıyla onunla takım teşkil eden bir puftan başka bir şey yok aslında. Fakat geniş pencereler, tavandaki aydınlatma elemanarı, onlara uyan dekoratif yastıklar ve tüller birbirini mükemmel bir şekilde tamamlıyor ve ortaya aydınlık, modern, çarpıcı, şık bir görünüm çıkıyor.








Frank Roop'tan bir dekorasyon örneği daha:










Programıma Fox Nahem Associates sitesinden seçtiğim birkaç salon dekorasyonu örneğiyle son veriyorum. Ziyaretiniz için teşekkürler. 















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder