21 Mart 2017 Salı

Tayt Kombinleri İçin Yeni Sezon Tunikler





Farklı sitelere girip tayt üzerine giyilecek tunik modelleri bakayım dedim ziyaretçilerimiz için, herhalde iyi etmişimdir. Tayt nasıl kombinlenir sorusunun en sık rastlanan ve bence de doğru olan cevabı budur; tunikler, salaş bluzlar, boyu en az kalçaların altına inen bluzlar vesaire. Bugün Gardırop Savaşları programına kulak verdim biraz, günün konusu tayt şıklığı idi ve programın jürisi de aynı şeyi söylediler. Çok genç, çok ince yapılı falan olsanız bie tayt üstüne kısa bluz giymemenizi tavsiye ettiler. Ve şunu da vurguladılar, estetik açıdan, sadece kilolu kadınlar taytla tunik tarzı üstler giymelidir, ince yapılı olanlar kısa üst giyse de olur diye bir şey yok; tayt - kısa üst kombini hemen hiç kimsede iyi durmuyor. Kilolu ve / veya ileri yaştaki bir kadında daha da köü duracaktır o ayrı, ama genel olarak kimseye yakışmıyor. Neyse, daha fazla uzatmadan tuniklerimin tanıtımına geçeyim ben. Yukarıdaki siyah beyaz çizgili tunik için DeFacto sitesine bakmalısınız. Tuniğin fiyatı 50 TL. Aşağıda göreceğiniz enine çizgili salaş gömlek de hoşuma gitti. O da DeFacto'dan, fiyatı 40 TL.







Aşağıdaki yandan yırtmaçlı V yaka gri tunik için ödemeniz gereken ücret 30 TL. Adres Dilvin.















Sırada Beymen mağazalarından seçtiğim çok hoş bir mavi beyaz, püsküllü, şal desenli tunik var. Eşit oranlarda pamuk ve ipek kumaşlardan bu yakası bağcıklı, yanlardan yırtmaçlı tuniğin fiyatı 1.530 lira üzerinize afiyet. Ben alamam, alabilen güle güle giysin.









Beymen Club etiketli bir parça geliyor, mavi beyaz enine çizgili bir omzu açık poplin bluz. Yüzde 100 pamuk bluzun fiyatı 309 TL.









Beymen'den son olarak tarz bir beyaz tunik geliyor. Religion marka tuniğin fiyatı 355 TL.







Dökümlü kumaştan yapılmış dekoratif işlemeli siyah tunik 180 TL. Adres Mango mağazaları.







Koton mağazalarından seçtiğim 2017 tunik modelleri gelecek şimdi. Fiyatları sırasıyla 40 / 70 / 40 / 25 /TL.





















Zara 2017 kadın koleksiyonunda yer alan bu drapeli, yırtmaçlı beyaz tunik ile şık bir tayt kombini yapabilirsiniz.  Fiyatı 130 TL













Sırada yabancı bir site var, Anthropologie. Önce desenli mavi bir tunik gelecek, fiyatı 198 $









Bu şeftali rengi dantelli tunik için ödemeniz gereken tutar 288 $












Sıradaki arkası düğmeli, omzu açık beyaz tunik ise 118 $









Aşağıdaki mavi beyaz çizgili, çiçek işlemeli, kemerli tunik Nasy Gal sitesinde  56 $









Son olarak Oxxo mağazalarında bulabileceğiniz güzel bir bohem tarzı tunik geliyor. Belden büzgülü, nakışlı tuniğin fiyatı 100 TL.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder