11 Eylül 2016 Pazar

Carla Ruiz 2016 Abiye Modelleri







2016 yılbaşı elbisesi olarak da düşünebileceğiniz dantel detaylı, kolsuz bir kırmızı abiye elbise ile başlıyoruz Carla Ruiz 2016 abiye modelleri arasındaki gösterimize. Modern ve zarif bir çizgiye sahip modelleriyle tanınan İspanyol modacı düğün elbisesi, kokteyl veya parti elbisesi ya da gelin annesi kıyafeti arayan kadınlar için seçkin alternatifler üretiyor.









Ruiz'in 2016 parti elbiseleri kategorisinde yer alan şu üst kısmı işlemeli, uçuş uçuş etekli kıyafetin rengine ve zarafetine bakar mısınız?










Bu floral desenli, beyaz astarlı siyah kokteyl elbisesi nasıl? 










Carla Ruiz 2016 abiye koleksiyonunda vintage abiye modellerini seven kadınlara hitap edecek parçalar da var. Bunlar biraz mdoernize edilmiş tasarımlar ama kloş eteklerle, püsküllerle, aksesuarlarla hava o hava.















Peplum abiye modellerini seviyorsanız Carla Ruiz'in 2016 abiye modelleri arasında size göre bir şeyler de var. Aşağıdaki modeller gelin annesi elbisesi kategorisinden.



































Sıradaki fotoğraf omuzsuz abiye elbiseleri sevenler için geliyor.  









 Gece elbisesi tarzındaki uzun abiye modellerinin yanı sıra diz üstü ve mini abiye elbise modellerinin de yer aldığı bu güzel koleksiyondaki diğer parçalarla baş başa bırakayım artık sizi. Benim çarşıya çıkmam lazım, eve almam gereken şeyler var, alayım da bir işim daha görülmüş olsun.





































































































































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder