2 Haziran 2016 Perşembe

2016 Keten Blazer, Gömlek Ve Pantolon Modelleri







Bu blogum epeydir sahipsiz kalmış. Bir süredir keten giyim eşyaları konulu bir yazı yazayım diyordum, bugün yazayım da şenlensin artık. Farklı markaların 2016 keten blazer, gömlek ve pantolon modelleriyle tanıştırıcam sizi. Mango'dan seçtiğim parçalarla başlıyorum gösteriye. Yukarıda haki renk, 3 düğmeli bir blazer görüyorsunuz. Aşağıdaki gri keten blazer ise 2 düğmeli. 











Mango 2016 keten blazer modelleri arasındaki gezintimize dar kesim, 2 düğmeli, arkadan çift yırtmaçlı lacivert bir blazer ile son verelim ve gömleklere geçelim.































Sırada Zara 2016 ilkbahar yaz erkek giyim koleksiyonundan seçtiklerim var. Önce gri - siyah beyaz tonlarında pötikare desenli bir keten blazer gelecek. Onu açık kurşuni tonunda, 3 düğmeli bir keten yelek takip edecek. 




















Bu keten pantolon için de açık kurşuni diyeceğim çünkü aklıma gelen daha iyi bir isim yok. Ama aslında neutral renk (Neutral colors) olarak geçiyor bu gibi renkler. Bu da ten rengine yakın, belirsiz, hemen her renge uyacak renkler için kullanılan bir terim anladığım kadarıyla. 














Keten kırışan bir kumaştır biliyorsunuz ama kendi hesabıma bundan rahatsız olmam, kumaşın bir özelliği bu, ille de kırışacak. Yaz sezonu için sevdiğim bir kumaş türüdür, beğendiğim ve bütçeme uygun bir şeyler göreyim hiç kaçırmam, alırım. Sağlıklıdır da aynı zamanda, vücuda hava aldırır.





Zara'da böyle bir siyah keten blazer da var. Neyse ki böyle vücudun alt kısmını göstermeyen bir fotoğraf da vardı. Altına şort giydirmişler, blazer - şort kombinlerini nadir olarak beğenirim ben, gözüme uyumsuz, bir tuhaf görünüyor.










İşte uzun kollu bir haki keten gömlek:















Birkaç fotoğraf daha ekliyorum Zara'dan, sonra başka bir markaya geçicem; Massimo Dutti'ye.



















Ve sıra Massimo Dutti 2016 ilkbahar yaz erkek koleksiyonundan seçtiğim ürünlere geldi. Bu markanın erkeklere yönelik ürünleri her zaman hoşuma gitmiştir benim. Bu tiril tiril kareli keten blazer yaz boyunca farklı renkteki pantolonlarla giyebileceğiniz güzel bir model mesela. Ekstra ince keten kumaştan yapılmış 3 düğmeli bir ceket bu.














Şimdi de balıksırtı desenli, dirsek yamalı bir kahverengi keten blazer takdim etmek istiyorum.


















Bu balıksırtı desenli keten - pamuk karışımlı blazer yaz sezonunda gardırobumda bir beyaz blazer olsun diyenler için geliyor. 














Sırada 2 düğmeli, 3 yama cepli bir bej keten blazer var. 


















Massimo Dutti 2016 keten blazer modelleri arasındaki gezintimize koyu gri bir blazer ile son veriyoruz. Ondan sonra markanın 2016 keten gömlek modelleri arasındaki turumuza geçiciiz. Program turkuaz tonlarında ince çizgili bir gömlekle başlayacak.























Sırada parça uzun kollu bir siyah keten gömlek.















Bu turkuaz rengi keten gömlek var ya, bence alın bunu. Kime söylüyorsam artık, ama biri alsın yani. Şu rengin güzelliğine bakar mısınız? Koyu mavi, lacivert, siyah, beyaz kot pantolonlarla, chino pantolonlarla falan ne güzel olur.










Massimo Dutti'den birkaç keten gömlek daha geliyor şimdi:














Sırada ne var, taşlanmış bir mavi keten yelek var.


















Massimo Dutti'den 3 tane keten - pamuk karışımlı pantolon geliyor şimdi de:


























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder