22 Kasım 2018 Perşembe

Yılbaşı Hediyesi Fikirleri 2019 (Karaca Home)






Her fırsatta 2019 yılbaşı hediyesi fikirleri konulu yazılar yazmak lazım bu ara. Evet, daha 40 gün kadar zaman var ama o zaman geçip gidiverecek, hem yazılar da vakit alıyor. Karaca Home mağazalarından seçtiğim hediye alternatiflerini göreceğiniz bir yazı olacak bu.






























































Bu adreste her bütçeye uygun hediye seçenekleri bulabileceğinizi söyleyebilirim. 30 - 40 liralık parçalar da var, 300 - 500 liraya ve daha yüksek fiyatlara satılanlar da. Yukarıda gördüğünüz 5'li çerçeve seti 276 TL mesela. Bir şemsiyenin altında serilmiş bir çift formundaki bu biblonun fiyatı ise 70 TL. Gördüğünüz taksitleri, fiyat farkı ödemek şartıyla, 9 taksitle alma şansınız da var bu arada.









Bir kahvesevere hediye almanız gerekiyorsa bu mavi tonlarındaki 4 kişilik fincan seti ilginizi çekebilir. Fiyatı 50 TL. 











Aşağıdaki 2'li kupa setleri de bir başka alternatif. Şahane Cuma 2019 kapsamında ikisinin fiyatı da 25 liraya indirilmiş.


















Aşağıda gördüğünüz yarım dünya formundaki, kuş motifli dekoratif obje nasıl? 83 lirayı bastınız mı sizindir. 9 taksitte alayım derseniz, ayda 11, toplamda 98 TL ödemeniz gerekiyor.










Ekonomik hediye fikirleri arayanlar; güzel bir mumluğa ne dersiniz? Fiyatı 23.5 TL. Rengi çok güzel bence. Aynı renkte ayaklı kase var bir de, o da 45 TL. 















Karaca'dan aşağıdaki nakışlı çerçeveyi 60 liraya, onun hemen ardından gelen, içinde yapay çiçekler olan gri seramik saksıyı ise 27 liraya alabilirsiniz.














Aşağıda gördüğünüz dekoratif porselen yumurta 88 TL. Dokuz taksit isterseniz 104 lira oluyor.










Sevdiğiniz veya pek de sevmediğiniz ama hediye almayı gerekli gördüğünüz birileri için dekoratif aksesuar kategorisinden alternatifler bakacaksanız ev veya ofis dekorasyonu için kullanabilecekleri şeyler almaya dikkat etmenin iyi olacağını hatırlatayım bu arada. Bunun için o mekanların dekorasyon tarzını ve renklerini bilmek lazım tabii. Bilmiyorsanız, fikir alabileceğiniz insanlar varsa onlara danışın. Veya aldığınız şeyin birçok renge uyacak renkte olmasına dikkat edin. Ya da başka tarzda bir seçenek düşünün, internet ortamında binlerce seçenek var. Milyonlarcadır gerçi o. Neyse işte, çok var yani. 





Sırada 13.8 x 13.8 x 32.5 cm. ölçülerinde siyah renkli, güzel bir dekoratif vazo var. Fiyatı 69 TL. Aynı vazonun 12.8 x 12.8 x 27 cm olanı ise 52 liraya satılıyor.










Bu incili mumluk için ödemeniz gereken miktar 30 TL










Yılbaşı hediyesi seçerken dikkat edilmesi gereken bir başka nokta da hediyenin verileceği kişinin ihtiyaçları ve beğenileridir. Gardırobunda, evinde, ofisinde ne eksik; onun sahip olmayı istediği ve sizin de alabileceğiniz bir şey var mı, ne yemeyi - ne içmeyi, hangi renkleri seviyor, bir hobisi veya koleksiyonu var mı....bu gibi şeyleri düşünün. 





Programıma 16 x 7 x 44 cm. boyutlarında bir zürafa formlu biblo ile devam ediyorum. Fiyatı 140 TL. Onu takip eden 25 x 30 cm. boyutlarındaki fil formlu biblo ise 150 liraya satılıyor.















2019 yılbaşı hediyeleri arasındaki gezimize güzel bir kar küresi ile devam ediyoruz sayın seyirciler. Boyutları 8 x 8 x 11 cm, fiyatı 50 TL










10 x 15 cm boyutlarındaki bu çerçeveyi Karaca'dan 56 liraya alabilirsiniz.










42 x 15 x 48 cm boyutlarındaki bu altın rengi trompet mumluk ise 140 TL










Bir blog yazısının daha sonuna geldim böylece. Bir sonrakinde görüşmek üzere, hoşça kalın. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder