19 Kasım 2018 Pazartesi

2018 - 2019 Kış Sezonu Partileri İçin 4 Mükemmel Erkek Ayakkabı Modeli






Yılbaşına 40 gün kaldı ve bazılarımız bir süre sonra katılacağımız yılbaşı partisi için nasıl bir kıyafet giymemiz gerektiğini düşünmeye başlayacağız. Ted Baker markasının 2018 - 2019 erkek ayakkabı kategorisinden seçtiğim dört ayakkabı önerisiyle erkek ziyaretçilerimize bu konuda yardımcı olmaya çalışacağım.






























































Zevkli bir şekilde tasarlanmış olan bu kaliteli, klas ayakkabıları her türlü parti ortamında ve şık giyinmenizi gerektiren diğer durumlarda kullanabilirsiniz.



1. Siyah Deri Chelsea Bot



Kış mevsiminin soğuk, yağmur, çamur gibi talihsiz gerçeklerinden korunmanın yollarından biri de su geçirmez, sağlam ayakkabılar giymek, değil mi? Aşağıda gireceğiniz siyah Chelsea bot hem ayak bileklerinin etrafında ekstra bir sıcaklık sağlar, hem de sizi yağmurdan görür. Bonus olarak çok da şık görünüyor. Özellikle yünlü kumaştan bir pantolon, ona uygun bir triko ve blazer ceket veya paltoyla giyildiğinde görünümünüzü mükemmel bir şekilde tamamlar.






















2. Siyah Kadife Loafer





Yılbaşı, özünde, aileyle ve arkadaşlarla keyifli saatler geçirmekle ilgilidir. 31 Aralık'ı sıradan bir günden ayıran şey, evin bir kısmını bugüne özel dekore etmek, belki bir çam ağacı süslemek, hindi pişirmek gibi şeyler dışında; giyime de biraz özen gösterme gerekliliğidir. Bunu, kıyafetinizi Ted Baker'ın kadife loafer ayakkabılarıyla tamamlayarak yapabilirsiniz. Bunlar gösterişli ve detaylı ayakkabılar; ama çok fazla değil. Bu yüzden takım elbiseyle de, blazer ceket ve kumaş pantolonla da, bir gömlek ve jean pantolon kombini ile de giyebilirsiniz.



















3. Desenli Loafer Ayakkabı





Kış mevsimi, yılbaşı döneminin getirdiği bütün renk ve harekete rağmen yılın sıkıcı ve kasvetli bir dönemidir. Ted Baker'ın desenli gri loafer ayakkabıları ile bu kasvete kendi çapınızda isyan edebilirsiniz. 





Bu tarz bir ayakkabı giyeceğiniz zaman kıyafetinizin renk ve tarz itibarıyla dikkat çekici olmamasına dikkat etmelisiniz. Orijinal, yenilikçi giysilerinizi dolabınızda bırakın ve gri ve siyah gibi renklerdeki klasik parçaları giyin; böylece ayakkabılarınız parlasın!














4. Kabartmalı Mokasen Ayakkabı





Parıltılı bir tasarım ve karmaşık detaylar en basit kıyafetlere bile bir farklılık katar. Ted Baker'ın kabartma detaylı koyu kırmızı deri mokasen ayakkabısını şık ama sade bir kıyafetle beraber kullanmanızı tavsiye ederiz.



















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder