2 Aralık 2023 Cumartesi

Göl Evi Dekorasyonu

Tanınmış lüks konut ve iç mekan tasarımcısı  Kellie Burke ve ekibi, ABD Batı Connecticut'taki, göl kenarında bulunan bir mülkün tamamen yenilenmesi işini üstlendiler. Ev sahipleri doğal çevrenin özelliklerini yansıtan, huzur verici ve rahat bir göl evi dekorasyonu yaptırmak istiyorlardı. Sonuç tam da istedikleri gibi oldu.

Çevrenin ve manzaranın güzelliğini bir de şu açıdan takdim edeyim:


Bu güzel manzarayı balkondan dürbünle izlemek de mümkün.


Evin yenilenmesi için nötr tonlar, doğal malzemeler ve geniş pencereler tercih edildi. Sonuçta ortaya göl kenarında yaşamanın ruhunu  mükemmel bir şekilde ortaya koyan, huzurlu ve soluk kesici bir mekan çıktı.





Ebeveyn yatak odası için kullanılan nötr ve hafif tonlara yatak başlığı, halı, desenli kapakları olan komodinler gibi detaylarla renk katıldı. 





Özel tasarım mobilyalardan  aydınlatma elemanlarına, aksesuarlardan sanat eserlerine kadar her bir öge büyük bir özenle seçildi. Böylece ortaya ev sahiplerinin hayallerini gerçek kılan ve dekoratörlerin becerisini ortay koyan muhteşem bir göl evi çıktı. 





Dış mekan dekoru ve manzara konulu son fotoğrafları da ekledikten sonra programıma son veriyorum. Ziyaretiniz için teşekkürler.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder