3 Mayıs 2022 Salı

Bir Yuva Kuralım Temalı Evlilik Teklifi

 

Amerika'nın Georgia eyaletinin en büyük kentinde, Atlanta'da hayata geçirildi bu bir yuva kuralım temalı evlilik teklifi projesi.

Alison ve Edgar gece saatlerinde güzel bir parkta gezintiye çıktıklarında çevresine mumlar yerleştirilmiş bir iskeleye rastladılar. Rıhtımın en sonunda ahşaptan, basit bir ev maketi vardı. Etrafı sarmaşıklar ve renkli çiçeklerle kaplanmış olan evin kenarlarına çiftin, beraber veya evcil hayvanlarıyla çektirdiği fotoğraflar asılmıştı. 

Altın rengi çerçevelere koyulmuş fotoğrafların arasında bir de not vardı: "Seninle olduğum her yer evimdir." 


Bu cümlenin çiftin ilişkisi için özel bir anlamı vardı. Birlikte oldukları zamanın çoğunu birbirlerinden uzakta geçirmişlerdi. Birbirlerini görebilmek için Bali, Hong Kong, Singapur ve daha birçok yere düzenli geziler ve ziyaretler planlamaları gerekmişti. Teklif dekorunun bu durumu da vurgulaması önemliydi. 


Evi tamamlayan, bir yuva havası veren son dokunuş girişe asılı bir posta kutusuydu. Alison'ın hayallerinden biri kendi geleneklerine, örf ve adetlerine uygun özel evini inşa etmekti. Edgar ona, bu hayal gerçekleşirse nasıl bir evleri olabileceğine dair bir fikir vermek istemişti.

Edgar'ın kendisine anlamlı, unutulmaz bir teklif yapmak için ne kadar düşünüp çaba harcadığını gören Alison çok şaşırdı ve sevindi. Sevgilisinin diz çökerek sorduğu soruya "evet" cevabını verdi. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder