19 Mart 2022 Cumartesi

Bir Palm Beach Evi

Palm Beach'de sıklıkla yanından geçtiği Regency tarzı kasaba evi Tom D'Agustino Jr'ın pek ilgisini çekmemişti, ta ki yıllar sonra Danielle Robins'le tanışıp onunla beraber yaşayacağı  yer olabileceği fikriyle gezene kadar. İç mimar olan Danielle yapıyı çok beğenmişti. Klasik çizgileri ve orantılı odaları olan bu konağı bazı değişikliklerle zevklerine uygun, güzel bir Palm Beach evi haline getirebileceklerini düşünüyordu.

Kısa bir süre sonra taşındılar ve 5 ay boyunca eve kendi damgalarını vurmak için uğraştılar. Konağın içinde ve dışında birçok değişiklik yapıldı. 




Evin her yerinde doğal ışığı ve parlak dış mekan tonlarını yansıtan zarif pencereler vardı. Danielle, bu canlılığı dengelemek için bej, siyah ve mercan rengi dokunuşlar yaparak, beyaz; uçuk mavi ve çikolata kahvesinin sakin tonlarını tercih ederek mekanda dinlendirici bir renk paleti oluşturma yoluna gitti. 



Bu seçim ona klasik, ağır mobilyalar da kullanma olanağı verdi. Onları Tom'un seçtiği modern parçalarla uyumlu olacak şekilde yerleştirdi. Bunun antika parçalarla daha modern bir his uyandırmanın mükemmel bir yolu olduğunu düşünüyordu. Sonunda istedikleri oldu: Hem geleneksel ve ağır başlı, hem de rahat ve modern bir eve sahip oldular. 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder