4 Kasım 2019 Pazartesi

Oğlak Burcu Kadını - Aslan Burcu Erkeği


Birbirlerini birdenbire çekici bulan, tanıştıkları anda aralarında şimşekler çakmaya başlayan bir ikili değildir Oğlak burcu kadını - Aslan burcu erkeği ikilisi. Bu mantıklı, iradeli ve akıllı kadınla kendine güvenen, sosyal, zeki ve çekici erkek arasında bir şeyler olacaksa bu çoğu zaman yavaş yavaş gelişir. İkisi de inatçı, otoriter ve kararlı insanlardır. Bir amaca ulaşma yolundaki kararlılık açısından birbirlerine benzerler ama amaçlarına ulaşmak için izledikleri yollar farklıdır.

Aslan burcu erkeği - Oğlak burcunu kadını ikilisini temelde bağlayan şey ikisinin de güce, sosyal statüye önem veren kişiler olmalarıdır. Her ikisi de itibarlarına son derecede değer verirler ve bir beraberlik kurdukları zaman çift olarak da itibar sahibi olmayı isterler.

Kişilikleri birbirinden oldukça farklıdır. Oğlak kadını temkinli, dikkat çekmekten pek hoşlanmayan biri iken Aslan erkeği bunu sever ve ister. Ayrıca o daha heyecanlı ve maceracı bir insandır.



Bu farklılık cinsel hayatlarına da yansır. Tutkulu ve ateşli bir yapısı olan erkek, yatakta bile kendini tamamen bırakmayan bu kadının soğuk biri olduğunu düşünebilir.

Aslan burcunda doğan erkekler para harcamak konusunda rahat davranırlar. Bu, zor günler için ekonomi yapmayı tercih eden temkinli Oğlak kadını için rahatsız edici bir şeydir.

Erkek de inatçı bir kişiliğe sahiptir ama kadının inadı onunkinden güçlüdür ve bu yüzden sayısız tartışmalar yaşayabilirler.

Bu ikili birbirlerini anlamakta zorlanırlar. Öte yandan, aralarındaki derin farklılıklara rağmen birbirlerine faydalı olmaları da mümkündür. Erkeğin olumlu tutumu bulaşıcıdır ve bu daha içe dönük bir yapısı olan kadın için iyi bir hayat ortağı olmasını sağlayabilir.


Mutlu bir beraberlik kurmak için birbirlerini tamamlayan yönlerini fark edip onları güçlendirmeleri gerekir. Erkek kadına arada bir olsun çok fazla hesap yapmadan, gözü kara davranmayı ve hayattan daha çok zevk almanın yollarını öğretirken kadın da erkeğe biraz gözlem ve planlama yapmanın hedeflerine ulaşmasını kolaylaştıracağını gösterebilir.

Bu ikinin birlikte birçok şey başarması mümkündür. İkisi de çalışkan insanlardır. Kaliteli bir hayat sürmeye, toplum içinde belli bir statü edinmeye önem verirler ve bunun için gayret gösterirler. Fakat bu türden hedeflere fazla yoğunlaşırlarsa aralarındaki duygusal bağ zayıflayabilir.

Onlarınki yıldızların büyük bir şans tanıdığı ilişkilerden biri değildir. Dışarıdan iyi ve mutlu bir çift gibi görünmeyi başarabilirler ama beraberliklerinin gerçekten uyumlu, keyifli ve doyurucu olması için epeyce gayret göstermeleri gerekir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder