3 Kasım 2019 Pazar

Demetrios Gelinlik Modelleri 2020 (Platinum)








Muhteşem balo tipi gelinlik modellerinin yanı sıra birbirinden çarpıcı dar kesim gelinlik modellerini de barındıran bir koleksiyondan söz etmek istiyorum size: Demetrios 2020 gelinlik koleksiyonundan. 































































Hacimli, geniş, gösterişli bir gelinlik istiyorsanız Demetrios Platinum 2020 koleksiyonunda aradığınızı bulamamanız zor görünüyor.









Ama "Şöyle vücudumu kılıf gibi saracak bir şey olsa" diyorsanız, öylesi de var. Kalp yakalı, dar bir elbisenin üzerine geçirilmiş halter yakalı, pırıltılı tül kumaştan bir üst parçadan oluşan bu gelinlik için boncuklu tül kumaştan bir de pelerin hazırlanmış. Bunu kullanmak isteğe bağlı, isterseniz ayrıca almanız gerekiyor.


















Günümüzde gelinlik tasarımcıları gelin adaylarının karşısına orijinal modeller de barındıran zengin koleksiyonlarla çıkıyorlar ama görkemli gelinlik modellerinin modası hiçbir zaman geçmiyor. Hacimli etekleri olan kuyruklu, gösterişli gelinlikler her zaman alıcı buluyor.

















Tüyler ve tül kumaşın üzerindeki karmaşık boncuk işlemeleriyle süslenmiş olan bu model sıra dışı gelinlik modellerini sevenler için geliyor.

















Markanın sitesinde "başyapıt" olarak nitelendirilen bir parça geliyor şimdi. Boncuklu ve boncuksuz dantel detaylarıyla göz kamaştırıcı bir görünümü olan V yakalı, uzun kollu, kuyruklu bir gelinlik bu.


















Bu modeli ilk fotoğraftaki gibi vücuda oturan bir gelinlik olarak veya arkasına takılmak için tasarlanmış olan çıkarılabilir kuyrukla beraber kullanabilirsiniz.














Aşağıdaki model karmaşık işlemeli geniş dantel etekleri ve uzun kuyruğuyla büyük, gösterişli bir balo salonunda yapılacak bir düğün için mükemmel bir seçim olabilir. 


















Sırada etekleri tüylerle ve görkemli dantel işlemeleriyle süslenmiş, ince askılı korsajı boncuk işlemeli dantellerden tasarlanmış ince askılı, balo tipi bir gelinlik var.














Boncuklu tül kumaştan dikilmiş olan bu derin V yakalı, seksi gelinliğin üstüne bol miktarda boncukla zengin, karmaşık işlemeler yapılmış. Kuyruğu çıkarılabilir tarzda tasarlandığından iki farklı şekilde kullanılabilen bir model bu.























Demetrius Platinum 2020 gelinlik koleksiyonu hakkındaki yazımın sonuna geldim, mutluyum. Bu yazıya başladığım epey oldu, birkaç fotoğraf ekleyip taslak olarak kaydedip bırakmışım. Uzunca bir ara verdiğim için de konudan sıkıldığımı hissettim yazarken. Birkaç fotoğraf daha ekleyip yayınlayayım da bitsin bu iş. Ziyaretiniz için teşekkür ederim bu arada, yine buyurun.

















********************************

















***********************************
































**************************************














*************************************






















***************************************

















Bunlar da İlginizi Çekebilir:



Georges Hobeika 2020 Gelinlik Modelleri



Pronovias 2020 Gelinlik Modelleri




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder