14 Eylül 2019 Cumartesi

Yengeç Burcu Kadını - Aslan Burcu Erkeği







Aslan ve Yengeç uyumluluğu hassas bir dengeye bağlıdır. Aslan doğal bir otorite figürü, yönetici ve tedarik edici iken Yengeç şefkatle bakım veren, ilgi gösteren taraftır. Yengeç burcu kadını - Aslan burcu erkeği ilişkisi, taraflar arasında düşünceler, bakış açıları ve davranış biçimleri açısından çarpıcı farklılıklar olmasına rağmen, sevgi, sabır ve uzlaşma ile tatmin edici ve uzun ömürlü olabilir.































































Yengeç duygu alemiyle, bilinçaltıyla ve hayallerle bağlantılı bir işarettir. Zaman zaman içindeki duygusal aleme dalar. İlişkiye duygusallık ve şefkat getirir.



Aslan ise maddi düzleme, bilinç diyarına ve rasyonelliğe karşılık gelir. Yengecin duygusal derinliklerini keşfederken, onun tutunabileceği bir çapa işlevini görür. Gizli rüyalarının ortaya çıkmasına ve gerçekleşmesine yardım eder. Aslan, Yengece hedeflerine ulaşması için cesaret veren doğal bir itici güçtür. Yengeç ona, bir şeylere kafa yorduğu, derin derin düşündüğü zamanlarda yolunu aydınlatan bir ilham perisi gibi davranarak karşılık verir.



Böylece, bilinç altının ve bilincin farklı dünyaları bir araya gelir ve birbirlerini tamamlarlar.








Aslan burcu erkeği - Yengeç burcu kadını ikilisi birbirlerini başka yönlerden de bütünlerler. Yengeç oyunu her zaman sevginin direnmesinden, ayakta kalmasından, sürmesinden yana kullanır. Bu, Aslanın sabit ve inatçı kişiliğini dengelemesini sağlar.



Aslan burcu kişileri doğuştan gelen yönetici özellikleriyle bilinirler. İyi bir yöneticinin gerektiği zaman şefkatli davranmayı da bilmesi gerekir. Yengeç, Aslana bunun için yardım edebilir. Kendisi de Aslana, duygularını baskı altında tutmaktan yorulup da salıvermek istediği zamanlarda düşmesi için yumuşak ve güvenli bir yer sunar.



Bu su ve ateş ilişkisinin hassas bir yapısı vardır ve taraflardan birinin zarar görmesini engellemek için bazı dengelere dikkat edilmesi gerekir. Aslan burcunda doğan erkekler bazen çok kayıtsız davranabilirler. Bu, ince ve derin duygularla dolu bir dünyaları olan Yengeç kadınlarını üzecek bir özelliktir.








Zaman ilerleyip ilişkileri bir rutine girdiğinde Yengeç ev hayatına yönelir. Aslan ise çoğu zaman yeni insanlar, yeni dünyalar keşfetmek için dışarıda olmak ister. Bu durumda dikkati partnerinden uzaklaşabilir, bu da Yengecin kendini ihmal edilmiş hissetmesine yol açar.



Yengeç ve Aslan uyumu konusundaki potansiyel sorunlardan biri de ikisinin ikisinin iletişim yöntemlerinin farklı olmasıdır. Yengecin doğası daha hassas, daha sezgiseldir. Bazen bir şey söylemediği halde düşüncelerinin anlaşılmasını bekler. Partnerinin kendisinin ne istediğini ve neye ihtiyaç duyduğunu bildiğini varsayar. Aslan ise daha net bir şekilde iletişim kuran bir hayat ortağına ihtiyaç duyar.



Yengeç burcu kadını - Aslan burcu erkeği ilişkisinin yürümesi için kadının duygularını doğrudan ifade etmeye istekli olması, erkeğin de biraz geri adım atıp onun verdiği ince ipuçlarını okumayı öğrenmesi gerekir. Bunlara dikkat ederlerse birbirlerini daha iyi anlarlar.








Yengecin yumuşak yapısı, ilgili ve şefkatli tutumu en vahşi aslanı bile yumuşatabilir. Aslanın güçlü, kararlı ve otoriter doğası Yengecin kolayca hırpalanan tarafını güçlendirebilir. Kadın erkekte aradığı ailesine düşkün, güven veren, çalışmaktan yılmayan adamı, erkek de onda kendisini sadakatle sevecek ve ihtiyaçlarını dikkate alacak kadını bulur.



Hayalleri de, amaçları da farklı olan bu ikilinin birbirlerine güven duymak için aşamalı olarak ilerlemeleri, büyük bir sevgi ve sabır göstermeleri gerekir. Bunun için çaba gösterir, bazı tavizler verirlerse uzun vadeli ve doyurucu bir ilişki kurabilir, birlikte mutlu olabilirler. İkisi de sadık birer hayat yoldaşı olmaya eğilimli insanlardır. Farklı yönleri arasında denge kurmayı başarırlarsa sonsuza kadar bir arada kalabilirler.








İkisi de karmaşık bir ruh yapısı olan insanlardır. Birlikte ne kadar çok zaman geçirirlerse, birbirlerinden gelen işaretleri okumayı da o kadar iyi öğrenirler.



Belirgin farklılıklarına karşın, birbirlerini çok iyi tamamlayabilirler. Ama bunu görmeleri, istemeleri ve çaba göstermeleri gerekir. Onlar ince bir ipin üzerinde dans eden bir çifttirler ve bu sırada çok dikkatli olmalıdırlar. Birbirlerinin ayak parmaklarına basmaları her şeyi berbat edebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder