22 Ağustos 2019 Perşembe

Beymen 2019 Sonbahar Kış Koleksiyonundan 8 Takım Elbise






Erkek ziyaretçilerimiz için Beymen 2019 sonbahar kış erkek koleksiyonu gezdim ve 8 takım elbise seçtim. Birincisi Beymen Collection markalı bir yelekli çizgili gri takım elbise.


































































Yün kumaştan dikilmiş olan bu takımın 3 iç, 3 de dış cebi var. Normal belli, fermuar kapamalı pantolonu da 6 cepli.



İkinci olarak % 96 pamuk, % 4 elastan kumaştan dikilmiş bir koyu bej takım elbise takdim ediciim. Bu Lardini markalı kanvas takımın kelebek yakalı, 2 düğmeli ceketinin üçü dışta, ikisi içte olmak üzere 5 cebi var.














Onun ardından Dolce Gabbana markalı, kelebek yakalı bir yelekli siyah smokin gelecek. Klas bir davet kıyafeti arıyorsanız bu takım sizin için. Fakat fiyatı bütçenize uygun mudur bilemiyorum, baya pahalı.














Aşağıdaki koyu gri takım elbise de Beymen Collection'dan. Yün (% 55) ve pamuktan (% 45) dikilmiş. Çift yırtmaçlı ceketinin 3 içte, 3 de dışta toplam 6 cebi var. Normal belli, boru paçalı pantolonuna ise 4 cep dikilmiş.










Programıma Boglioli markalı, pamuk - yün karışımı bir bej takım elbise ile devam ediyorum.










Sıradaki mikro kareli lacivert takım elbise tamamen yün kumaştan dikilmiş. Kırlangıç yakalı ceketinin 6, normal belli, dar paçalı pantolonunun 4 cebi var. Ceketi çift yırtmaçlı, markası da Beymen Collection.










Beymen 2019 sonbahar kış takım elbise modelleri arasındaki gezintimize % 100 yün kumaştan dikilmiş bir ekose desenli koyu gri takım elbise ile devam ediyoruz. (Beymen Collection)














Son olarak kelebek yakalı, 2 düğmeli, 6 cepli ceketi ve normal belli, 4 cepli pantolonu yüzde 100 yün kumaştan dikilmiş bir siyah takım elbise geliyor.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder