11 Aralık 2017 Pazartesi

Yılbaşı Gecesi İçin Kıyafet Ve Aksesuar Önerileri





2018 yılbaşı gecesi için dışarıya çıkacaksanız veya evinizde vereceğiniz yılbaşı partisi için yeni bir şeyler almayı düşünüyorsanız bu yazıda vereceğim fikirler işinize yarayabilir. Seçeceğiniz kıyafet ortama ve mekana göre gösterişli de, sade de olabilir. Seçil Store sayfalarından seçtiğim kolsuz, altın rengi püsküllü abiye elbise şık bir mekanda giyilebilir mesela.




Zara mağazalarında bulabileceğiniz bu kırmızı kadife elbise ise sade ve şık bir kırmızı yılbaşı elbisesi arayanlar için iyi bir alternatif olabilir. Aynı modelin siyahı da var.













Aşağıdaki payetli leylak rengi bot da Zara'dan. Uyumlu bir çantayla beraber siyah veya lacivert bir elbiseyi güzel tamamlar. Veya mesela mor tonlarında bluz - siyah pantolon kombiniyle de iyi durur.









Yılbaşı gecesi için güzel bir abiye tulum giymeyi düşünürseniz bu tül ve dantel detaylı siyah smokin tulum ilginizi çekebilir. 














Zara'dan seçtiğim parçalarla devam ediyorum programıma. Sırada bisiklet yakalı, kısa kollu bir payetli siyah mini elbise var. Onu fitilsiz kadife kumaştan dikilmiş smokin yakalı bir kırmızı blazer takip edecek. Ceketin takım pantolonu da var. Bu 2 parçadan ister sadece birini alırsınız, ister ikisini de. Fakat bence tepeden tırnağa siyah veya gümüş rengi giyinip üste de o ceketi giymek daha iyi bir fikir. 



















Şimdi de parlak siyah kadife kumaştan dikilmiş bir pantolon - ceket takım geliyor. Bunun da isterseniz tek bir parçasını alabiliyorsunuz. Kırmızı ikiliyi takım olarak beğenmedim ama bu kıyafet takım olarak da güzel bence. 










Zara 2017 abiye koleksiyonunda ayakkabı ve çanta modelleri de yer alıyor. Birkaç örnek takdim edeyim:




































Koton 2017 parti elbiseleri kategorisinde neler olduğuna bakalım şimdi de. Polyester kumaştan dikilmiş, karışık renkli bir pullu kısa abiye elbise var mesela. Siyah tutkunları için yine pul detaylı bir kısa siyah abiye var. İkisinin de yakası önden kapalı, arkadan V şeklinde açık. Karışık renkli olanın ön ve arka kısımları aynı kumaştan, siyah olanın arkası ise pulsuz, sade bir kumaştan dikilmiş.
























Ucuz abiye elbise arayanlara bu tül detaylı siyah elbiseyi önerebilirim. Fiyatı 60 TL.Tül kısımları yıldız desenleriyle süslenmiş siyah bir elbise var bir de, o da 50 TL. Siteye girerseniz başka uygun fiyatlı abiye modelleri de görebilirsiniz. 















Bu desenli, uzun, omzu açık siyah abiye de güzel bir yılbaşı elbisesi alternatifi olabilir. 










Koton'dan son olarak Dilek Hanif tasarımı bir siyah gece elbisesi takdim ediciim.










Sırada Ted Baker mağazalarından seçtiğim yılbaşı gecesi kıyafetleri ve aksesurlar var. 
























Sırada Trendyol sitesinden alabileceğiniz alternatifler var. Önce birkaç abiye elbise gelecek, ardından da abiye ayakkabı - çanta kategorisinden seçtiğim bazı modeller.



























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder