25 Ekim 2017 Çarşamba

Düğün Hazırlıkları Sırasında Aşkınızı Ayakta Tutmanın 5 Yolu

Şimdik şöyle, bu bloga neredeyse 2 aydır içerik girilmemiş. Birkaç gün önce de Twitter'da karşıma böyle bir şey çıktı, İngilizce bir konu; düğün hazırlıkları sırasında aşkınızı ayakta tutmanın 5 yolu tam doğru çeviri oldu mu emin değilim ama konu bu yani. O zamandan düşündüm bunu bloguma yazayım ben diye.




















Hem Google Translate yardımı ile İngilizce kaynaklardan faydalanarak makale yazmak bir kendi kendine İngilizce çalışma şekli benim için, gayet iyi oluyor ve işime de yarıyor. Başlayalım öyleyse:

Düğün planlama süreci şu veya bu derecede stresli olabilir ve bu da çiftin ilişkisi üzerinde bir gerilim yaratabilir. Bu gayet normal bir durumdur ve neyse ki geçicidir. Sürecin yaptığı baskıyı hafifletmek ve aşkınızı canlı tutmak için yapabileceğiniz bazı şeyler de var bu arada.

1. Sabaha kadar dans edin

Yapılacaklar listesiyle ilgili endişelerinizi bir kenara bırakın ve geceyi dışarıda geçirin. Önce birlikte güzel bir akşam yemeği yiyin, sonra da sabahın ilk saatlerine kadar açık olan bir mekana gidip müzik dinleyin, dans edin.

2. İlişkinizin anıları arasında gezintiye çıkın

Düğün bütçesi bazen ekstra parayı çeken bir mıknatıs gibidir ve bu 1. maddenin sizin için bir lüks olmasına yol açabilir. Durum böyleyse geceyi dışarıda geçirmeye boşverin. Bunun yerine hafızanızı ilk randevunuzdan başlayarak bütün anılarınızı, bütün yaşadıklarınızı hatırlamak üzere harekete geçirin, birbirinize yazdığınız notlara, mektuplara ve fotoğraflarınıza bakın. O zamanları yaşamak aşkınızın başladığı zamanlarla şu andaki gelecek planlarınız arasındaki bağlantıyı daha iyi hissetmenizi sağlar.

3. Gerginliğinizi terleyerek atın

Egzersiz yapmanın stresten kurtulmayı kolaylaştırdığı kesin bir gerçek. Beraberce veya bunu yapamıyorsanız yanınızda bir veya birkaç arkadaşınızla beraber açık havaya çıkın ve yürüyüş yapın ya da bisiklete binin veya başka bir spor yapın.

4. Bir süre için beraberce kaçın

Birlikte bir tatil yapmak için evlenmeyi beklemek zorunda değilseniz bir haftasonu veya birkaç gün boyunca bir yerlere gidin.

5. Evlenirken birbirinize vereceğiniz sözleri yaşayın

Henüz birbirinize sağlıkta ve hastalıkta, iyi günde ve kötü günde daima beraber olacağınıza dair söz vermemiş olabilirsiniz ama her gün bu sözleri tutma pratiği yapabilirsiniz. Düğün hazırlıkları sürecinde yorulduğunuz, daraldığınız, negatif şeyler düşündüğünüz zamanlarda kendinize bir zaman sonra resmi olarak vereceğiniz bu sözleri hatırlatın ve ona göre hareket edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder