12 Haziran 2016 Pazar

Jenny Packham 2017 Gelinlik Modelleri







Bohem tarzı gelinlik modellerini seven gelin adayları Jenny Packham 2017 gelinlik modelleri arasında aradıklarını bulabilirler.































































Biraz bohem, biraz da country - western tarzından ilham alınarak hazırlanmış olan koleksiyonun fotoğrafları bu havayı vurgulayan bir ortamda çekilmiş. 









Detaylarda çingenelerin giyim tarzından da ilham alındığı için çingene tarzı gelinlik de diyebiliriz Jenny Packham 2017 gelinlik koleksiyonundaki bazı modellere. Aşağıda gördüğünüz kat kat etekli gelinlik bunlardan biri mesela.









Böyle balon gibi kabarık, hacimli etekleri olan gelinlik modellerini tercih ediyorsanız Packham'ın 2017 gelinlik modelleri size hitap etmeyecektir. Modellerin etekleri daha çok yumuşak bir dökümle aşağıya doğru akıyor. 















 Kır düğünü için gelinlik arıyorsanız koleksiyondaki sade, zarif ve şık gelinlik modelleri hoşunuza gidebilir. Fazla kabarık, fazla gösterişli gelinlikler bu tip düğünler için pek uygun değildir. Daha çok uçuşan, yumuşak kumaşlar ve hareketleri kısıtlamayacak rahat modeller tavsiye edilir. İşte Jenny Packham gelinlik modelleri arasından seçtiğim birkaç örnek:















Pachkam'ın taşlarla, boncuklarla süslenmiş modellerinde de aynı akıcılık söz konusu. 















Kabarık etekli, gösterişli prenses tarzı gelinliklerin modası kolay kolay geçmez sanırım ama günümüzün gelin adayları arasında daha modern, daha sade modelleri tercih edenlerin sayısı hiç de az değil. Jenny Packham 2017 gelinlik modelleri arasında zevki bu yönde olan kadınların hoşuna gidecek epeyce model var. 















Aşağıda başka modeller de görebilirsiniz. Ziyaretiniz için teşekkürler.






















































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder