4 Şubat 2016 Perşembe

Tchibo'dan Kadına Hediye Fikirleri






Tchibo'da bayan eşe veya kız arkadaşa Sevgililer Günü hediyesi fikirleri arayan beyler için şık ve modern alternatifler mevcut. Bunların bir kısmını seçtim ziyaretçilerimiz için ve hemen de takdim etmeye başlıyorum. Hatta başladım bile, yukarıda sığır derisinden yapılmış çift kayışlı bir kemer görüyorsunuz. Bu kemerin biri sade, diğeri gösterişli olan tokaları, çıtçıtlar sayesinde kolayca değiştirilebiliyor. Bu ürünün bir de siyah olanı var.







Çizilmez mineral camlı, beyaz kadranlı bir gümüş rengi kadın saat geliyor şimdi de. Hafif bükülmüş kayışıyla çok hoş bir havası var ve kayışının boyu ayarlanabiliyor.









Tchibo'dan alabileceğiniz kadına hediye alternatifleri arasında çantalar da bulunuyor. İşte birkaç örnek:






















Bu lacivert örgü eldivenlerin hoş özellikleri var. İnce ve düz örgülü parmaklı eldivenlerle saç örgüsü desenli, parıldayan ipliklerle süslenmiş tozluklardan oluşuyor bu ürün, bu parçalar üst üste de kullanılabiliyor. Ayrıca eldivenlerin baş ve işaret parmaklarında dokunmatik ekranları rahatça kullanmayı sağlayan dokunmatik noktalar var.










Modal kumaştan dikilmiş olan bu askılı gri gecelik saten parçalı yakası ve dantelli etekleriyle çok hoş görünmüyor mu?










 2 adet kablosuz mouse var sırada. Siyah olanı 2.4 GHz radyo frekanslı ergonomik bir model, gümüş rengi olanı ise kron görünümlü yüzeyiyle çok havalı duruyor.














Bu mavi - beyaz renkli, dirsek yamalı pijama takım pamuklu ve polyester kumaşlardan yapılmış. (50 - 50)














Bu LED ışıklı cımbız da güzel bir şey bakın. Paslanmaz çelikten yapılmış, ışığı sayesinde kaşlar daha kolay alınabiliyor ve aynalı muhafaza kabıyla beraber geliyor.













Tchibo'da bulabileceğiniz başka Sevgililer Günü hediyesi alternatifleri için aşağıya doğru devam edin:
















































































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder