21 Şubat 2016 Pazar

BHLDN 2016 Dantelli Gelinlik Modelleri







BHLDN'nin romantik, zarif, dantelli gelinlik modelleri arasındaki turumuza V yakalı ve sırtı da V şeklinde açık bir gelinlikle başlıyoruz sayın seyirciler.































































Bu tül astarlı gelinlik bel kısmına kadar tamamen dantelli, belden biraz aşağıda danteller seyrelmeye başlıyor, eteğin şöyle böyle ortasına kadar da azalarak devam ediyor. Klasik tarz bir gelinlik arayanlar için mükemmel bir model.








Marchesa Notte tasarımı derin V yakalı bir gelinlik geliyor şimdi. Önü kısa arkası uzun gelinlik modellerini seviyorsanız bu fildişi rengi gelinlik hoşunuza gidebilir. Gelinliğin ön ve arka kısmı yoğun çiçek işlemeleriyle süslenmiş. Tül etekler de boydan boya işlemeli ama bu daha hafif, daha az belirgin bir işleme, sonra etek uçlarında tekrar kalınlaşıyor.

















Üçüncü olarak bohem tarzı gelinlik modellerini tercih eden gelin adaylarına hitap edecek bir model takdim edicem. İnce askılı, sırtı açık bir gelinlik bu, bir plaj düğünü için ideal bir alternatif.














Sırada BHLDN'nin 2 parçalı gelinlik modelleri var. Göreceğiniz modellerden biri straplez kesim dantelli bir üst ve kloş kesim tül etekten oluşuyor. Diğerinin de aynı tarzda dantelli ve Swarovski taş işlemeli bir üstü var, etekleri ise kat kat.



































Dar kesim gelinlik modellerini seven gelin adayları bu tepeden tırnağa karmaşık dantel işlemelerinden oluşan zarif gelinliği seveceklerdir sanırım. Dantelli tül kumaştan yapılmış olan sırt kısmı şahane görünüyor.










BHLDN gelinlik modelleri İngilizce'de"vintage inspired wedding dress" olarak tanımlanıyor, yani daha çok vintage gelinlik modellerinden alınan ilhamla tasarlanmış gelinlikler bunlar. Çok gösterişli, çok hacimli gelinlikleri değil de yumuşak, akıcı, romantik, bulutsu bir havası olan modelleri tercih eden gelin adayları burada aradıklarını bulabilirler. Daha fazla model görmek isterseniz bu sayfadan ayrılmayın, aşağıya daha bir sürü fotoğraf ekliycem.





















































































































































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder